email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Arizona Sunshine VR PS4

Nincs raktáron
Állapot- Használt
6 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

TERMÉKLEÍRÁS

Merészkedj az arizonai sivatag napsütötte pusztaságába, és küzdj a túlélésért a zombihordák ellen, amelyek végre utat törtek maguknak a virtuális valóságba. Realisztikus mozgásvezérelt lövöldözés teljes kontroller-támogatással.

EGY HALOTTAKKAL TELI SIVATAG

Fedezd fel egyedül a különböző környezeteket, a száraz sivatagtól kezdve az alattomos kanyonokon át az elhagyott bányaaknák sötétjéig, miközben fegyverekre vadászol, lőszert keresel, és mindent megteszel a túlélésért.

EXKLUZÍV VR

A játék az alapoktól kezdve VR-re készült, és teljes mértékben támogatja a Dualshock 4, a PlayStation Move és a PlayStation VR célzókontrollerét, így a játék hatalmas arzenálját a kezedbe veheted, célozhatsz, lőhetsz és újratölthetsz, akárcsak a való életben.

KÜZDJÉTEK ÁT MAGATOKAT EGYÜTT A VÉRSZOMJAS HORDÁKON

Ha elfogy a lőszer, akár három barátodat is meghívhatod az online kooperatív módba, hogy csapatként szállj szembe a kiéhezett hordákkal. Együtt az egész kampányt végigküzdhetitek, már ha eléggé összehangoltak vagytok, átgondoltátok a stratégiátokat és okosan használjátok az egyesített tűzerőtöket!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek