email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Batman Arkham Knight PS4

Nincs raktáron
Állapot- Használt
4 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A Batman: Arkham Knightban visszatér  Batman legrosszabb rémálma, a Madárijesztő,  aki sereget is toboroz a denevérember legyőzése érdekében. A múltbéli vereségek után az ősi főellenség úgy dönt, hogy készít egy olyan páncélt, amely birtokában végre legyőzheti Gotham sötét lovagját.   Gotham új gonosztevője  nem csak erősebb, de ravaszabb is, így Batmannek minden eszközét és ügyességét be kell vetnie a győzelem érdekében.

A Batman Arkham széria ezen epizódja igazán kihasználja majd a nextgen gépek erejét.   Gotham városa soha nem látott módon elevenedik meg előtted,  az effektekről, a karakterekről vagy éppen a Batmobile-ról már nem is beszélve. A fő történeti szál mellett sok mellékküldetésben is részt vehetsz, amelyek szintén hozzájárulnak Batman erejének növeléséhez. Nemcsak  új harci mozdulatokat  sajátíthatsz el, de akár új kiegészítőkre is szert tehetsz, amelyek jócskán megkönnyítik majd a gonosztevőkkel szembeni csatákat! A játék egyik fő újdonságát a Batmobile:  durván kidolgozott járgánnyal agresszívebb taktikákat is bevethetsz az ellenség ellen. A Batmobile-t nemcsak autóként, hanem  tankként is használhatod!  Ilyenkor a jármű irányítása és a lövegágyúk típusa is megváltozik, hogy precízebben célozhass az ágyúval.
A Batman: Arkham Knight  hatalmas játékteret és mély történetet  kínál, amely garantáltan elnyeri majd a tetszésedet, ha egy kicsit is kedveled a képregényekből ismert denevérembert.   Gyönyörű grafika, lenyűgöző látvány,  egyedi, izgalmas történet, és persze maga az utánozhatatlan Batman-univerzum olyan játékot ígér, amelyet nem fogsz egyhamar elfelejteni.  Vedd át az irányítást Batman felett  és tegyél meg mindent annak érdekében, hogy Gotham újra és talán végleg szabad legyen a bűnözők és a maffia kezétől!

  • A Sötét Lovag  eddigi legösszetettebb és legnagyobb kalandja vár  rád, amelyben a DC-univerzum legveszélyesebb szuperbűnözőivel mérheted össze tudásodat!
  • A továbbfejlesztett játékmenetben  hatalmas szabadsággal találkozhatsz , így csak te döntöd el, hogy lopakodva, Batman speciális kellékeit felhasználva, vagy inkább szemtől-szembeni harcban méred össze tudásodat ellenfeleiddel!
  • Válaszd a PlayStation 4-es változatot, hogy igazi  újgenerációs grafika társaságában  éld át a Denevérember legújabb történetét!
Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek