email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Battlefield 4 PS3
Battlefield 4 PS3
3 490 Ft

Battlefield 4 PS3

Raktáron
Állapot- Használt
3 490 Ft
Részletek

Gyártó: Electronic Arts
Modell: Battlefield 4 (PS3)


Leírás:

A Battlefield 4 a műfaja alfája és omegája, ami meghatározza a trendeket. Csak a Battlefield részesít olyan intenzív élményben, hogy szinte már elmosódik a realitás és a játék közötti határvonal. A játék alapját az új generációs, nagyteljesítményű Frostbite 3 motor képezi, minek köszönhetően drámaian valósághű akciókban vehetsz részt.

A Battlefield lehetővé teszi az ellenség által rejtekhelynek használt épületek lerombolását. A Battlefieldben szabadon dönthetsz, milyen úton - módon éred el a kitűzött célt, milyen mértékben teszed próbára a képességeidet.

A már tipikusan remekül kidolgozott multiplayer módon kívül a Battlefield 4 - ben nyomon követheted a főhős sorsának alakulását is. Maga a történet az amerikai VIP evakuációjával kezdődik Sanghajból, ami után az egységednek biztonságba kell jutnia.

- A Battlefield 4 alapját a Dice stúdió méltán elismert Frostbite 3 motorja hajtja, ami bepillantást enged a jövő interaktív szórakozásai lehetőségeibe
- Tanulj meg együttműködni a bajtársaiddal a kampány keretin és multiplayeren belül is. Adj ki utasításokat az egységed tagjainak, és hasonlítsd össze a két módban elért eredményeket
- Hihetetlenül valósághűen kidolgozott környezet kápráztatja el a játékosokat, hogy még élethűbb élmény részesei lehessenekBattlefield 4 PS 3, Battlefield4PS3, Battlefield 4 (PS 3)

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek