email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

293.jpg
Biomutant (PS5)
15 190 Ft

Biomutant (PS5)

Raktáron
15 190 Ft
Részletek
Ismerd meg újgenerációs grafikai körítéssel a Biomutant nagyszerű élményét, mely egy különleges, minden tekintetben nyitott világba kalauzol majd el téged, ahol egy véres konfliktusba kell beavatkozni harcos hősünk oldalán.
A történet szerint ugyanis a Biomutant fantáziavilágában soha nem látott háború dúl, a törzsek vérre menő küzdelmet folytatnak egymással, ami senkinek sem jó.
A nép békét akar, hogy a vezetők megállapodjanak, ehhez azonban egy olyan hősre van szükség, aki segít megoldani a törzsek problémáit, és közbenjár a béketeremtésért.

Ha magadra vállalnád ezt a feladatot, a Biomutant keretein belül elveszhetsz a hatalmas, szabadon bejárható világban, miközben nemcsak az óriási harcokból veheted ki a részedet, hanem megannyi ügyeskedés és fejtörők egész sora is vár rád a világbéke megteremtése közben.
A nagy világban ráadásul mindenről csak te döntesz majd. Hol kezded a történet felfedezését, magad mellé állítod, vagy inkább felszámolod a törzseket, miközben az egészet egy olyan összetett harc- és fejlődési rendszer egészíti ki, ami garantálja a tartalmas kikapcsolódást.
Adatok
brand
THQ Nordic
Tömeg
900 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek