email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

BlazBlue Continuum Shift Extend (Xbox 360)
BlazBlue Continuum Shift Extend (Xbox 360)
6 990 Ft

BlazBlue Continuum Shift Extend (Xbox 360)

Raktáron
Állapot- Használt
6 990 Ft
Részletek

BlazBlue: Continuum Shift Extend

A BlazBlue: Continuum Shift Extend a BlazBlue sorozat legfrissebb tagja. A sorozat nevezhető a legmodernebb 2D harci játéknak, ami valaha...

Az Aksys Games, az interaktív szórakoztató szoftverek kiadója, büszkén jelenti be, hogy a BlazBlue, a BlazBlue: Continuum Shift EXTEND, Észak-Amerikába érkezik a Microsoft Xbox 360 videojáték- és szórakoztató rendszerére. A fondorlatos, teljesen új játszható karakterrel, Relius Cloverrel, új történeti forgatókönyvekkel, új játékmódokkal és versenykiegyensúlyozott akcióval a BlazBlue: Continuum Shift EXTEND nagyszerű visszatérés az otthoni konzolokra és az új határvidékre!

TERMÉKJELLEMZŐK

  • Továbbfejlesztett történetmód: Éld újra és fedezd fel a BlazBlue: Calamity Triggerben történtek, vagy merészkedj bele a négy teljesen új történet forgatókönyv egyikébe!
  • Új és átdolgozott játékmódok felfedezésére: Szállj szembe a legerősebb ellenfelekkel az Unlimited Mars módban, bújj le a mélységbe az Abyss módban, vagy vezess győzelemre egy sereget a Legion módban!
  • Teljesen átdolgozott harcrendszer: Minden új és régi karaktert alaposan újrakiegyensúlyoztunk, és teljesen új stratégiákkal és kombókkal fegyvereztünk fel, hogy a csúcsra juttassuk a játékodat!
  • Továbbfejlesztett online többjátékos mód: Csatázz a BlazBlue elismert online módjában a teljesen új online többjátékos funkciókkal, mint például az online csapatcsaták!


Így is ismerheti: BlazBlue Continuum Shift Extend Xbox 360, BlazBlueContinuumShiftExtendXbox360

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek