email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Blood & Truth VR PS4

Nincs raktáron
Állapot- Használt
5 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Megjelenés: 2019.05.29.

Lépj be London halálos olvasztótégelyébe, ahol csillogó elegancia és mocskos alvilági bűnözés vár

Harcolj családod életéért

Vedd fel a PlayStation VR headsetet, és légy Ryan Marks, a különleges erők elitkatonája a hollywoodi sikerfilmek minden robbanékony akcióját és drámáját felvonultató kőkemény lövöldözős játékban – melyet a PlayStation VR Worlds rendkívül népszerű „The London Heist” élménye ihletett.

A látványos lövöldözésekkel és izgalmas akciókkal teli fantasztikus kalandban kétségbeesett küldetésre indulsz, hogy megmentsd Mark szeretteit egy hidegvérű gengszterfőnöktől. Használd különleges kiképzésedet épületek megmászására, titkos létesítményekbe való beszivárgásra, és szabadítsd el a káoszt különféle nagy erejű tűzfegyverekkel számtalan vérszomjas bandita ellen.

Főbb jellemzők

Vedd a kezedbe az akciót

Fedezd fel, milyen érzés a lenyűgöző és csontig hatoló akciójelenetek kellős közepébe csöppenni, miközben a PS VR-ral érzed fegyvereid vibrálását, két kézzel töltesz újra, mintha csakugyan a kezedben lenne a fegyver, és úgy nyomod a gombokat, ahogyan a való életben tennéd.

Robbanj be egy izgalmas történetbe

Merülj el a hollywoodi szerzőkkel együttműködésben fejlesztett lebilincselő történetben, tele autós üldözésekkel, ádáz helikoptercsatákkal és stílusos városi tűzharcokkal!

Deríts fel egy legendás várost

Tombolj napjaink Londonjában a sajátos, klasszikus filmaláfestést és ütős London grime-ot elegyítő zenére, melyet élvonalbeli művészek írtak kifejezetten a játékhoz.

A The London Heist evolúciója

A The London Heist csupán a kezdet volt. A PlayStation VR Worlds eme népszerű slágerélménye által ihletett Blood & Truth fogja a The London Heist bűnözős lövöldözését, autós menekülését és durva kihallgatási jelenetét, aztán minden lehetséges módon felturbózza az izgalmakat és az akciót.

Merülj el Ryan Marks veszélyes küldetésében kifinomult fegyverkezeléssel, hatalmas harcjelenetekkel, no meg a sokféle helyszín közti haladás megválasztásának képességével, a toronyházaktól a sötét sikátorokig, a csillogó irodaépületektől a fényűző kaszinókig.

Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek