email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

454.jpg
DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2) (Air 3)
612 990 Ft

DJI Air 3 Fly More Combo (DJI RC-N2) (Air 3)

454.jpg
454_altpic_1.jpg
Raktáron
612 990 Ft
Részletek

Kettős kamerarendszer | 46 perces repülési idő | Omnidirekcionális akadályérzékelés | Új O4 videó átvitel | Nagyobb hatótáv, nagyobb stabilitással

Kettős kamerarendszer

Az Air 3 az Air sorozat első kettős kamerarendszerével büszkélkedhet, amely egy 1/1,3 hüvelykes CMOS széles látószögű kamerát és egy 1/1,3 hüvelykes CMOS 3x közepes telekamerát tartalmaz, egy elegáns és kompakt vázba. A két kamera azonos érzékelőmérettel, de eltérő gyújtótávolsággal rendelkezik, így egyenletes képminőséget és dinamikusabb képalkotási lehetőségeket biztosít.

Széles látószögű kamera

 • 2,4 μm-es pixelemméret
 • 24 mm
 • f/1,7 rekesznyílás

3x közepes teleobjektív kamera

 • 2,4 μm-es pixelemméret
 • 70 mm
 • f/2,8 rekesznyílás

EGYMÁST KIEGÉSZÍTŐ KAMERA TELJESÍTMÉNY.

A széles látószögű kamerával a lenyűgöző tájakat teljes egészében lehet rögzíteni. A 3x közepes teleobjektív kamera pedig veszteségmentes 3x optikai zoomot ér el a térbeli tömörítéshez, amely egyedi perspektívát nyújt bármelyik téma esetén.

IKONIKUS MINDEN SZÖGBŐL NÉZVE.

Használd a széles látószögű kamera tágas látószögét, hogy többet rögzíts a tájról. Váltáskor a 3x közepes teleobjektívre állítsd be a témát, hogy merész fókuszpontként keretezhesd.

KÉT KAMERÁS 48 MP-ES FÉNYKÉPEK

Mindkét kamera képes valósághű részletekkel teli 48 MP-es fényképek készítésére, amelyek gyönyörűen néznek ki, és lehetővé teszik a zökkenőmentes vágást a szerkesztés során azoknak, akiknek szükségük van rá.

KÉT KAMERÁS 4K/60FPS HDR VIDEÓK

Az Air 3 két 1/1,3 hüvelykes CMOS érzékelője támogatja a kettős natív ISO-t, így közvetlenül 4K/60fps HDR videókat lehet rögzíteni vágás nélkül. Ez azt jelenti, hogy a két kamera felvételéből származó anyag gazdag színekkel és természetes világítási átmenetekkel rendelkezik, ami lélegzetelállító és nagyon pontos eredményeket eredményez.

Maximális videó specifikáció:

 • 4K/100fps
 • HDR videó
 • Akár 4K/60fps
 • Szín módok:
 • 10 bites D-Log M 10 bites HLG

Mindkét kamera támogatja a 10-bites D-Log M és a 10-bites HLG szín módokat. A 10-bites D-Log M mód segít megtartani a kiemelési és árnyék részleteket, így növeli a szerkesztésbeli rugalmasságot. A 10-bites HLG mód pedig magasabb dinamikatartományt mutat be, kiváló képminőséget ér el anélkül, hogy szükség lenne színek utólagos korrekciójára.

REPÜLJ MAGABIZTOSAN, REPÜLJ BIZTONSÁGBAN

Meghosszabbított repülés, innovatív töltés Az Air 3 akár 46 perc repülési időt kínál, ami 48%-kal több  az előző generációhoz képest. Ez rengeteg időt biztosít a felfedezésre, a kompozíció beállítására és a kívánt felvételek elkészítésére egyetlen repülés alatt.

Az új akkumulátortöltő központ innovatív energiatranszfer funkciót támogat. Egyszerűen nyomd meg és tartsd lenyomva a funkciógombot a maradék töltési energia átviteléhez több akkumulátorról a legmagasabb töltési energiával rendelkező akkumulátorra, így teljesen feltöltött akkumulátorral rendelkezhetsz olyan helyzetekben, amikor korlátozottak a töltési lehetőségek.

 • 48%-os javulás az előző generációhoz képest
 • 46 perc maximális repülési idő

MINDENIRÁNYÚ AKADÁLYÉRZÉKELÉS

Az omnidirekcionális érzékelőrendszer lehetővé teszi a környezeti tudatosság teljes körű kihasználását, így az Air 3 képes akadályok észlelésére minden irányban. Ha akadályokat érzékel, az Air 3 a APAS 5.0 rendszer segítségével simábban elkerüli azokat, így biztonságosabb repülési élményt nyújt. Akár a kezdők is magabiztosan repülhetnek és kreatív ötleteiket valósíthatják meg fokozott biztonsággal.

O4 HD VIDEÓÁTVITEL

Az O4 HD videóátvitel következő generációs rendszere jelentősen fokozza az Air 3 átviteli teljesítményét. Akár 20 km [USA] maximális hatótávolságot kínál növelt stabilitással, és egy 1080p/60fps maximális minőségű élő adás biztosítja az ultra-sima nézést és kezelést.

Intelligens funkciók az ihletett repüléshez

FocusTrack

A FocusTrack segítségével te vagy témád könnyedén a kép közepén maradhatsz. A 3x közepes telekamera egyedülálló térbeli tömörítést tesz lehetővé a témák kiemelésekor. Ez a frissített követési funkció, a minden irányba történő akadályérzékeléssel kombinálva lehetővé teszi, hogy intelligens, jól megtervezett felvételeket készíts, akkor és ahol szükséged van rá.

Spotligh 2.0 | ActiveTrack 5.0 | Point of interest 3.0

QuickShots

A QuickShots képessé teszi az Air 3-at olyan kreatív kameramozgatásokra, mint a Rocket, Dronie, Circle, Helix, Boomerang és Asteroid.

2.7K Vertical Shooting

Az Air 3 mindkét kamerával támogatja a 2,7K függőleges felvételt, így a függőleges felvételek rendkívül dinamikus megjelenést kölcsönöznek tájképek vagy témák rögzítésekor. A 2,7K függőleges felvétel közvetlenül a 4:3 CMOS-ból olyan klipeket biztosít, amelyek okostelefonos megtekintésre optimalizáltak, és készen állnak a közösségi médiában való megosztásra.

MasterShots

A MasterShots lehetővé teszi, hogy az Air 3 automatikusan végrehajtsa a különféle kameramozgásokat, több klipet készítsen, és azokat zenével, vágásokkal és effektekkel szerkesztse a gyors és legyszerű filmezés érdekében.

Waypoint Flight

Az Air sorozatban most először elérhető a Waypoint Flight funkció. Tervezze meg előre az Air 3 repülési útvonalait és felvételi műveleteit, hogy nehéz kameramozgásokat és lenyűgöző egyfelvételeket érjen el. A repülési útvonalakat el is mentheti, hogy ugyanazt a mozgást egy későbbi időpontban vagy időpontban precízen megismételje, megnyitva ezzel az utat a hosszú időtartamú timelapse felvételek előtt, amelyek olyan átmeneteket örökítenek meg, mint a nappalról éjszakára vagy az évszakról évszakra történő átmenet.

CSOMAG TARTALMA:

DJI Air 3 drón
DJI Air 3 Low-Noise Propellers (6 pár)
DJI Air 3 Gimbal Protector 
DJI RC-N2 Remote Controller
DJI RC-N2 RC Kábel (USB-C)
DJI RC-N2 RC Kábel (Lightning)
DJI Air 3 Akkumulátor töltő állomás
USB-C Kábel
DJI Air 3 Intelligent Flight Battery (3 db)
DJI Válltáska
Dokumentumok (Gyorsindítási útmutató és Jogi nyilatkozat)

Adatok
brand
DJI
Tömeg
720 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek