email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Dance Central 3 Xbox 360

Nincs raktáron
Állapot- Használt
4 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A Kinect első számú táncos franchise-ja visszatért! A Dance Central 3 segítségével visszautazhatsz az időben, hogy megtanuld a korok legjobb táncmozdulatait, beleértve a 70-es évek diszkó mozdulatait, a 80-as évek hip-hop mozdulatait és napjaink legmenőbb táncmozdulatait - mindezt 45 listavezető táncsláger villanyfényes hangsávjára. Az új, akár 8 játékosra szabott többjátékos parti móddal minden eddiginél több barát is részt vehet a mókában - ugorj bele a játékba, és táncoltass meg mindenkit! Dögös új mozdulatok, napjaink legnépszerűbb dalai és több játékmód - idén ősszel a Dance Central 3-mal, kizárólag Kinecten Xbox 360-ra, a táncparkett a tiéd lehet.

Party mód:

Dance Central 3 nagyszerű új módokat kínál a bulizás beindítására! Sétálj fel, és ugorj bele a "Party Time"-mal, amely folyamatosan pörgeti az ütemeket, és mindenkit táncra perdít! Vagy állj össze csapattá és küzdj meg egymással a "Crew Throwdown" játékban, amely olyan új minijátékokat tartalmaz, mint a "Keep the Beat" és a "Make Your Move!". Csatázz fej-fej mellett, hogy bebizonyítsd, a te csapatodé a táncparkett!

A játék soundtrackje:

A Dance Central 3 segítségével visszautazhatsz az időben, hogy megtanuld a korok táncos őrületeit, beleértve a 70-es évek diszkó mozdulatait, a 80-as évek hip-hop mozdulatait és napjaink legmenőbb mozdulatait - mindezt egy 45 listavezető táncslágerből álló, villanyfényes soundtrackre. Folytasd a bulit az eredeti "Dance Central", a "Dance Central 2" és a meglévő letölthető dalok importálásával a "Dance Central 3" könyvtáradba - több mint 150 zeneszám áll rendelkezésre!

Usher:

A Dance Central 3 együttműködött Usherrel, hogy a globális szórakoztatóipar ikonjának tehetségét és szenvedélyét a lehető legautentikusabb táncjátékba vigye! A rajongók megtanulhatják Usher "Scream" és "O.M.G." tánclépését a soundtrack további 43 csodálatos dala mellett a "Rehearse" gyakorlással, ahol maga Usher ad hangutasítást, hogy segítsen neked! A Dance Central 3 és Usher idén ősszel táncra perdíti a világot!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek