email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Dishonored Definitive Edition PS4
Dishonored Definitive Edition PS4
5 990 Ft

Dishonored Definitive Edition PS4

Raktáron
Állapot- Használt
5 990 Ft
Részletek

A magával ragadó akció FPS Dishonored egy természetfeletti képességekkel rendelkező bérgyilkos bőrébe bújik, akit a bosszúvágy hajt. A Dishonored rugalmas harcrendszerét használva kreatívan likvidálhatod ellenfeleidet, miközben kombinálhatod a rendelkezésedre álló természetfeletti képességeket, fegyvereket és szokatlan kütyüket.

Üldözd ellenségeidet a sötétség leple alatt, vagy támadj rájuk kivont fegyverekkel, kíméletlenül. Az egyes küldetések kimenetele a küldetés során hozott döntéseidtől függ.

A Dishonored Dunwallban játszódik, egy hatalmas ipari városban, ahol különös, steampunk ihletésű technológia él együtt az árnyékban megbújó túlvilági erőkkel. Te vagy a szeretett császárnő egykori testőre, akinek megbízhatóságában nem lehetett kételkedni. De miután megvádolták a meggyilkolásával, hírhedt bérgyilkossá váltál, akit csak a zavaró maszkodról ismernek, amely a névjegyeddé válik.

A bizonytalanság idején, amikor járvány sújtja a várost, és egy korrupt, ipari technológiával felfegyverzett kormány veszi át az irányítást, sötét erők szövetkeznek, hogy olyan képességekkel ruházzanak fel téged, amelyek meghaladják bármely hétköznapi ember képességeit - de milyen áron? Az árulásod mögötti igazság olyan homályos, mint a várost körülvevő vizek, és korábbi életednek örökre vége.

Főbb jellemzők:

  • Improvizálj és újíts: Juss el minden célhoz a saját utadon. Használd az árnyékokat és a hangokat, hogy rejtve és láthatatlanul maradj, miközben haladsz a szinteken, vagy játssz agresszívebben, és támadd meg az ellenséget közvetlenül. A rugalmas harcrendszer lehetővé teszi, hogy kreatívan kombináld képességeidet, természetfeletti erőidet és kütyüidet, miközben haladsz a szinteken és kiiktatod az ellenséget. Improvizálj és újíts, hogy megteremtsd a saját játékstílusodat.
  • A tetteknek következményei vannak: a Dishonored világa attól függően változik, hogyan játszol. Mozogj szellemként, és kerüld az erőszakot, vagy ne mutass kegyelmet, és ne hagyj mást, csak pusztítást a nyomodban. Rajtad múlik, hogyan közelíted meg az egyes küldetéseket és döntéseid következményeit.
  • Természetfeletti erők: Mozogj lopakodva teleportálással, irányíts bármilyen élőlényt, vagy állítsd meg magát az időt, hogy legyen időd előkészíteni az egyébként lehetetlen kivégzéseket! Természetfeletti képességeid és fegyvereid különböző kombinációi sokféle módon nyitják meg az utat, hogy áthidald az akadályokat és kiiktasd ellenfeleidet. A játék frissítési rendszerének köszönhetően csiszolhatod új, halálos képességeidet és fejlesztheted titkos kütyüidet.
  • Lépj be a Half-Life 2 vezető művészének, Viktor Antonovnak az eredeti világába. Az Arkane és a Bethesda egy steampunk várost hoz el neked, ahol az iparosodás és a természetfeletti képességek keresztezik egymást, hogy megteremtsék az intrikák hangulatát. Egy felfedezésre váró világ.

A Definitive Edition tartalmazza a játékkal együtt megjelent összes kiegészítő tartalmat.

Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek