email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Dragon Age 2 (XBOX 360)
Dragon Age 2 (XBOX 360)
2 990 Ft

Dragon Age 2 (XBOX 360)

Raktáron
Állapot- Használt
2 990 Ft
Részletek

A Dragon Age II egy egyjátékos szerepjáték (RPG) az Xbox 360 konzolon. Epikus folytatása a BioWare által fejlesztett 2009-es Év játéka, a Dragon Age: Origins, a Dragon Age II egy új hőssel, Hawke-kal folytatja a kalandot, és a játékos által hozott döntéseket használja fel a játékban tíz évnyi időt felölelő történet befolyásolására. A játék további jellemzői: a karakter osztályának és nemének megválasztása, új filmes játékbeli élmény, nemlineáris elbeszélés és a korábbi Dragon Age játékokból származó mentett információk importálásának lehetősége.

Vágj bele egy teljesen új kalandba, amely tíz évnyi időintervallumot ölel át egy teljesen új hőssel a többszörösen díjnyertes Dragon Age-saga keretében. A Dragon Age II-ben te vagy Hawke, aki állítólag azon kevesek egyike, akik túlélték hazájuk pusztulását. A túlélésért folytatott harcra kényszerülve a leghalálosabb szövetségeseket gyűjtötted össze, hírnevet és vagyont szereztél, és megpecsételted helyedet a történelemben, végül pedig tulajdonképpen legendává váltál a saját korodban. De a legendák csak a mesélésben rejlenek.

A Dragon Age II nemlineáris elbeszélést használ, amely egy történetet a történetben, amely a mesélő, Varick által elmesélt hőstetteidtől függ. Mint minden jó mesélő, Varick is hajlamos időnként túlzásokba esni. Amikor Hawke-kal kapcsolatos eseményekről kérdezik, Varick egy másik forgatókönyvet is bemutathat, amelyben Hawke hőstettei játszódnak le. Ezeken a visszajátszásokon belül a játékosok döntései a mérvadóak, mivel a Hawke-ról alkotott sajátos verzióik újra átélik ezeket az eseményeket. A játékos Hawke adott verziója férfi vagy nő? Harcos, gazember vagy mágus? Hawke jóindulatú, vagy valami más, mint egy földhözragadt típus? Van-e romantika a levegőben a karakterek között, akikkel kapcsolatban áll? Ezeket a döntéseket a játékos hozhatja meg, és mindegyikük minden szinten befolyásolja a történet kimenetelét.

A játék jellemzői

  • Vágj bele egy teljesen új kalandba, amely egy egész évtizedet ölel fel, és minden egyes döntésed körül forog
  • Határozd meg a hatalomra jutásodat a nincstelen menekültből az ország megbecsült bajnokává.
  • Gondolkozz úgy, mint egy hadvezér, és harcolj úgy, mint egy spártai a dinamikus új harci mechanikával, amely a csata kellős közepébe helyez, akár mágus, akár szélhámos vagy, akár harcos vagy.
  • Merülj el még mélyebben a Dragon Age világában egy teljesen új filmes élménnyel, amely már az elejétől fogva magával ragad, és soha többé nem enged el.
  • Fedezz fel egy egész birodalmat, amelyet a frissített grafika és az új vizuális stílus lenyűgöző részletességgel jelenít meg.
  • Történet a történetben nemlineáris elbeszélési stílusban
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek