email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

DriveClub PS4

Használt termék, kíváló minőséggel a KonzolFever-nél!

Nincs raktáron
Állapot- Használt
4 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

DriveClub ismertető

Gran Turismo ideje leáldozott? Erről szó sincs, csupán a PlayStation 4 debütálásával lehetőségek sokasága vált elérhetővé a fejlesztők számára, ez pedig egészen új típusú játékokat - jelen esetben autóversenyeket - eredményezhet. Bemutatkozik az első közösségi versenyjáték, a DriveClub!

"...több időt fogunk azzal tölteni, hogy más játékosok kihívásai közt böngészünk."

Ahogy a név is sugallja, a DriveClub lényegében egy hatalmas, virtuális autóklub, ahol a négykerekűek szerelmesei "találkozhatnak", beszélgethetnek, versenyezhetnek egymással. A versenyek megnyerése természetesen pénzjutalommal jár, amiből aztán újabb sportautókat vásárolhatunk, vagy a régebbieket fejleszthetjük, tuningolhatjuk - ezt a részt valószínűleg egyetlen autóverseny-fanatikusnak sem kell magyaráznunk.

A játék további különlegessége, hogy a fejlesztők a kezdetektől fogva belső nézetes autóversenynek tervezték, így hihetetlenül élethű élményben lehet részünk az autók terelgetése során. A realisztikus fizikai- és törésmodell pedig csak még egy lapáttal rátesz erre az élményre!

A DriveClub-ban nem a készítők által kreált kihívások teljesítése lesz az elsődleges feladatunk, sokkal több időt fogunk azzal tölteni, hogy más játékosok kihívásai közt böngészünk. Természetesen saját versenyeinket és feladatainkat is megtervezhetjük, amiket aztán bármikor megoszthatunk a DriveClub többi játékosával.

  • Valósághű szimuláció, melyhez foghatóval a korábbi konzolok egyikén sem találkozhattunk,
  • Közösségre épülő játékmenet: alkoss saját kihívásokat, és teljesítsd más játékosok feladatait,
  • Több tucatnyi részletesen kidolgozott sportautó, melyek mindegyike teljesen eltérő vezetési élményt garantál!
Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek