email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Dying Light The Following [Enhanced Edition] PS4

Nincs raktáron
Állapot- Használt
6 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Élje át ezt az eredeti történetet, amely a környező világtól távoli fertőzött városban játszódik. Induljon el ebben a világban, merüljön el a káoszban és a fertőben. Ebben a környezetben a túlélésért való harc vár Önre. Napközben felfedezheti a várost, tartalékok, fegyverek után kutathat.  
Sötétedés után a fertőzött világ azonban dramatikus változásokon esik át.  
A vadász áldozattá válik. Akár a tetők közöt ugrál, vagy falakon mászik, vagy fentről támad az ellenségre, a városban könnyen és gyorsan mozoghat.  
A Dying Light a mozgás szabadságát biztosítja Ön számára, amelyet eddig még nem tapasztalhatott. Harcoljon szemtől szemben különféle fegyverek felhasználásával, közelről kések, botok, balták segítségével. Használjon fegyvereket, provokálja ki az ellenséget, uszítsa őket egymás ellen.  
Oldjon meg feladatokat nappal, vagy éjszaka, használja ki a sötét, a köd, vihar előnyeit, hogy láthatatlan maradhasson. A Dying Light az első játék, amelyet Chrome 6 engine futtat, a technológia az alapoktól kezdve az újgenerációs konzolokra, DirectX 11 -re lett tervezve.  
Ennek köszönhetően új képminőséget, speciális effektusokat, változó időjárási viszonyokat hoz magával.
Enhanced Edition további tartalma:

Dying Light: The Following bővítmény (fedezze fel Kylea Cranea ismeretlen fejezetét ennek a masszív datadisknek köszönhetően. Hagyja el a karantén zónáját, amely egy látszólag nyugodt környezetben telepedet le, mely környék nagyobb az eredeti játékterületnél!).
A Dying Light: The Following új terepjáróval érkezik, melyet tetszés szerint használhat, és változtathat, speciális fegyverekkel, kiegészítőkkel, matricákkal láthat el, melyek által egy halálos fegyverré változtathatja.
Letölthető multiplayer mód: Be the Zombie.
Letölthető játék mód: The Bozak Horde.
Letölthető misszió: Cuisine & Cargo.
Letölthető tartalom: Ultimate Survivor Bundle.
A Dying Light alapjáték most még jobb és rémisztőbb mint eddig. Élvezze ezt a zombi élményt, ... hogy túléljen ebben a zombi vírussal fertőzött városban.

Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek