email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

457.jpg
EcoFlow 60W Solar Panel (Napelem)
62 990 Ft

EcoFlow 60W Solar Panel (Napelem)

457.jpg
457_altpic_1.jpg
457_altpic_2.jpg
457_altpic_3.jpg
Raktáron
62 990 Ft
Részletek

Gyors és hatékony napelemes töltés

A magas, 23,4%-os konverziós rátával a RIVER 2 hordozható áramforrás mindössze 5 óra alatt teljesen feltölthető a napfényes csúcsidőben. Ez azt jelenti, hogy bárhol feltöltheti a RIVER 2-t, és a legfontosabb készülékei mindig áram alatt maradhatnak.

Vigye magával a napenergiát útközben is

Az EcoFlow RIVER 2 napelemes generátor elengedhetetlen kelléke a kempingezésnek vagy a lakóautós kirándulásoknak. Az új, 60 W-os hordozható napelemes panelünk a legkönnyebb és legkényelmesebb megoldás. Mindössze 7,1 font súlyával és összecsukható kialakításával bármikor könnyen megfogható és el is vihető.

A 10 másodperces beállítással villámgyorsan bekapcsolható

Vadonatúj, összecsukható napelemes kialakításunk lehetővé teszi az egyszerű telepítést, így azonnal elkezdheti a nap energiájának hasznosítását. Ráadásul a 30° és 60° közötti rugalmas szögbeállítással optimalizálhatja a töltési szöget a maximális hatékonyság érdekében.

Úgy építették, hogy a viharnak is ellenálljon

A 60 W-os hordozható napelem panelt úgy építettük, hogy ellenálljon a különböző környezeteknek, a párás és nedves, valamint a száraz és poros környezetektől kezdve. A magas IP68-as vízállósági besorolásnak és az ETFE védőfóliának köszönhetően a napelemek még felhőszakadás közben is folytatják az energiagyűjtést.

Gyakorlatilag minden erőművel kompatibilis

Napelemes paneleink olyan mindenre kiterjedő csatlakozót használnak, amely könnyen párosítható az összes EcoFlow tápegységgel és a piacon kapható legtöbb harmadik féltől származó akkumulátorral, így kényelmes és zökkenőmentes töltési élményt nyújt.

Adatok
brand
Ecoflow
Tömeg
6 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek