email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Electronic Arts Battlefield 4 (Xbox 360)
Electronic Arts Battlefield 4 (Xbox 360)
3 990 Ft

Electronic Arts Battlefield 4 (Xbox 360)

Raktáron
Állapot- Használt
3 990 Ft
Részletek

Fontos tudnivaló: a játék futtatásához merevlemez és 2 GB szabad tárhely megléte szükséges a konzolon, a telepítés nélkülözhetetlen az indításhoz!

A milliók által mind a mai napig játszott FPS-sorozat, a Battlefield új epizóddal bõvül, mely minden téren tovább emeli a tétet.  Szemkápráztató látványvilág, teljesen rombolható pályák és pörgõs, adrenalindús akciójelenetek - bemutatkozik az FPS játékok következõ generációja!

Bár a Battlefield mindig is a multiplayer játékmódról szólt igazán, a fejlesztõknek most egyjátékos kampány terén is sikerült igazán filmszerűt alkotniuk: a több órás küldetéssorozat során egy valódi háborús akciófilm fõszereplõjének érezhetjük magunkat, amint fedezékbõl fedezékbe vetõdve küzdünk az életben maradásért riválisainkkal.
Többjátékos mód terén pedig ennél is több újdonságot tartogat a Battlefield 4: az eddigieknél is hatalmasabb pályákon mérhetjük össze tudásunkat a világ többi játékosával fegyverek és járművek tucatjait bevetve. A pörgés egy másodpercre sem áll le, a szórakozás pedig garantált!
Bár a Battlefield 4 a next-gen konzolokon mutatja meg igazi arcát, az Xbox 360-as változatnak sem kell szégyenkeznie: itt is ugyanolyan pörgõs multiplayer összecsapások és izgalmas egyjátékos kampány vár ránk, mint mondjuk az Xbox One verzióban!

Pörgõs, fordulatokban és filmszerű jelenetekben bõvelkedõ egyjátékos kampány,
Az elõdök által lefektett alapokon nyugvó többjátékos mód, mely még részletesebb testreszabási lehetõségeket biztosít számunkra,
Szemkápráztató látványvilág és változatos, nagy mértékben pusztítható pályák!

Vásárolj teljes játékokat: Használd ki a Marketplace exkluzív akcióit, és vásárold meg az elmúlt idõszak legjobb játékait digitális formában!
Válogass Arcade játékok sokasága közül: Rengeteg alkotás csak letölthetõ formában válik elérhetõvé, és ezeket feltöltõkártya segítségével szerezhetjük be.
DLC-k a teljesebb játékélményért: Vedd meg kedvenc játékaid kiegészítõ csomagjait! A DLC-k (Downloadable Content - Letölthetõ Tartalom) gyakran új pályákat, fegyvereket vagy akár egész küldetéssorozatokat tartogatnak a játékosok számára.
Böngészd végig az Avatar piactér kínálatát: Szerezz új ruhákat, kiegészítõket és limitált kiadású holmikat Xbox Live! Avatar-od számára!

Battlefield 4 Xbox 360, Battlefield4Xbox360

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek