email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Electronic Arts Medal of Honor (PS3)
Electronic Arts Medal of Honor (PS3)
3 490 Ft

Electronic Arts Medal of Honor (PS3)

Raktáron
Állapot- Használt
3 490 Ft
Részletek

Gyártó: Electronic Arts
Modell: Medal of Honor (PS3)


Jellemzők

Modern hadszíntérrel trér vissza a Medal of Honor széria. A második világháború feldolgozása terén úttörő szerepet vállaló sorozat a jelenleg is zajló Afganisztáni háborút dolgoz fel. A Medal of Honor szóló hadjáratát az Electronic Arts Los Angeles az Egyesült Államok Különleges Erőinek 1. lépcsős csapásmérőivel szoros együttműködésben fejleszti annak érdekében, hogy az minden eddigi próbálkozásnál hívebben adja vissza a modern hadviselés hangulatát.

A hadjáratot valós események, az 1. lépcsős csapásmérők nem mindennapi eredményei ihlették. A játékosok a Delta kommandó, a haditengerészeti Seal kommandó és az US Ranger egység 1. lépcsős csapásmérőinek bőrében néznek majd szembe a jól képzett és végsőkig elszánt tálibokkal és Al-Kaida harcosokkal egy kritikus küldetésben, mely az Afganisztánban létező legmostohább körülmények közt zajlik.

A Medal of Honor többszemélyes játékmódját a Battlefield termékcsalád világhírű alkotója, a DICE stúdió készíti. A játékosoknak természetes adottságaik és reflexeik segítségével kell túlélniük az intenzív közelharcot, hogy elérhessék az 1. lépcsős besorolást. A valós helyszínek alapján készült többjátékos pályák, melyeken egyszerre akár 24 játékos nézhet szembe egymással, valószerűen rombolhatók, különféle taktikai támogatási opciókat kínálnak, és lehetővé teszik a fegyverzet testreszabását is, mely garantálja, hogy minden új összecsapás különbözzön a korábbiaktól.

Tulajdonságok

Platform: PlayStation 3
Műfaj: FPS (First Person Shooter)
Korhatár besorolás (PEGI): 18+Medal of Honor PS 3, MedalofHonorPS3, Medal of Honor (PS 3)

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek