email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Evil Dead The Game PS4

Nincs raktáron
Állapot- Használt
5 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Irányítsd Ash Williamst vagy barátait az ikonikus Evil Dead (Gonosz Halott) franchiseból és dolgozzatok össze ebben a kooperatív vagy PVP-multiplayer akciójátékban! Játssz túlélők négyfős csapatában, miközben felfedezel, lootolsz, kordában tartod a rettegésed, és megszerzed azon kulcsfontosságú tárgyakat, melyek lezárják a világok közti rést a játékban, amit a három eredeti Evil Dead (Gonosz halott) film és a Starz original Ash vs Evil Dead televíziós sorozat ihletett.  Jellemzők     Ikonikus szereplők – Játssz az Evil Dead (Gonosz halott) univerzum ismert karaktereivel, úgymint Ash, Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell & sokan mások – többek között új dialógusokkal Bruce Campbell & más színészek jóvoltából!
     Játssz Jóként vagy Gonoszként – Küzdj a jók oldalán, vagy vedd át az irányítást egy Kandariai démon felett, hogy Ashre és társaira vadássz, megszállva Deadlitákat, a környezetet és mást, hogy elnyeld a túlélők lelkét.
     Over the top látványvilág – Ha épp Deadliteokat tépsz ketté Ash láncfűrészével vagy átrepülsz a térképen egy Kandariai démon bőrében, a realisztikus látványvilág és a valós fizikán alapuló vérbő jelenetek életre keltik a horrort!
     This... Is My Boomstick – Vesd be shotgunod, láncfűrészed, húsbárdod és számos más eszközt, hogy a sötétség seregével a lehető legvéresebben bánj el

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek