email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

F1 2012 Xbox 360

Nincs raktáron
Állapot- Használt
5 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A csillogás. A mámor. Az intenzitás. A sebesség. A pilóták sima, minimum 200 mérföld/órás sebességgel száguldoznak, és a gyilkos csapatok dinasztiákat alkotnak a sebességből, a Forma-1 a világ legelitebb versenyzői köre, és a legizgalmasabb motorsport, amely a pályákat szaggatja. A pálya minden egyes kanyarja, a műszerfal minden egyes kezelőszerve és a boxutcában alkalmazott minden stratégia rendkívül fontos ebben a felfokozott világban - és mindez lenyűgöző részletességgel van újraalkotva. Hagyd, hogy a nyaktörő sebesség és az ultra érzékeny autók elrepítsenek a Forma-1 csillogó világába, miközben a célvonal felé száguldasz.

Ülj a volán mögé, és ismerd meg az új Circuit of the Americas pályát, mielőtt a valóságban is bemutatkozna ezzel a lélegzetelállító játékkal. Ez a drámai új pálya 20 kanyaros körpályát tartalmaz, amely a világ legnehezebb kanyarjai közül néhányat - köztük a silverstone-i Becketts és az Istanbul Park 8-as kanyarját - idézi, és akár 133 lábnyi magasságkülönbséggel is büszkélkedhet. Egy fejlett időjárási rendszer olyan helyi időjárást produkál, amely a pálya egyes szakaszait vizes, míg másokat szárazon hagyhat, ami drámai és kiszámíthatatlan versenyélményt nyújt.

Vegyél részt olyan tréningeken, mint például az Abu Dhabi Yas Marina pályán megrendezett vadonatúj Young Driver's Test, hogy megismerkedj az F1-es versenyzés árnyalataival, és megtanuld, hogyan hozhatod ki a legtöbb sebességet az autódból. Az új Lap Tutorials funkció segíthet tökéletesíteni az autód teljesítményét, mivel az F1 tesztpilótája, Anthony Davis végigvezet egy-egy kört a 20 pálya mindegyikén, és szakértői tanácsokkal lát el. Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy a világ legnehezebb versenypályáin megbirkózz, és győzelemre vezesd az autódat?

A játék főbb jellemzői

  • Üljön a volán mögé, hogy első kézből tapasztalja meg az F1-es versenyzés sebességét és drámaiságát!

  • Vezessen az új Circuit of the Americas lélegzetelállító kanyarjain és emelkedőin a 2012 novemberi bemutató előtt.

  • 20 izgalmas pályát tartalmaz az F1 kibővített 2012-es versenynaptárából, köztük a németországi Hockenheimring visszatérését is

  • Egy fejlett időjárási rendszer lokális záporokat produkál, amelyek a pálya egyes részeit vizes, míg másokat szárazon hagynak, ami drámai, kiszámíthatatlan versenyeket eredményez, amelyek az utolsó pillanatban, az utolsó pillanatban döntő stratégiai döntéseket igényelnek.

  • Ismerje meg az F1-es versenyzés finomságait, többek között azt, hogy mikor kell használni a KERS-t (Kinetic Energy Recovery System) és a DRS-t (Drag Reduction System) az Abu Dhabi Yas Marinában megrendezett vadonatúj fiatal versenyzők tesztjén.

  • Anthony Davidson, az F1 tesztpilóta végigvezet egy-egy kört az egyes pályákon, és szakértői tanácsokat ad a fékezési pontokkal, a sebességváltóval és az autóból kihozható legnagyobb teljesítmény elérésével kapcsolatban.

  • A nagy felbontású grafika lenyűgözően rekonstruálja a világ legszebb és legnehezebb pályáit, és izgalmas versenyélményt nyújt.

  • A kiterjedt kooperatív és többjátékos komponensek a játéklehetőségek széles skáláját kínálják, hogy tökéletesítsd versenyzői képességeidet.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek