email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

253.jpg
F1 Manager 2022 (PS5)
20 190 Ft

F1 Manager 2022 (PS5)

Raktáron
20 190 Ft
Részletek
Tedd próbára magad a Formula 1® hivatalosan engedélyezett F1® Manager 2022 játékában! Legyél a kiválasztott konstruktőr főnöke és válassz a 2022-es pilóták és a személyzet névsorából. A teljes F1® licenccel és a valósághű prezentációval nem csak játszani fogod az F1® Manager 2022-t, hanem át is éled azt.
Karrier – Légy a legjobb
Írj egy új fejezetet a Formula 1® merész, új korszakában. Válaszd ki F1® csapatod, és vezesd őket a dicsőségbe a 2022-es hivatalos versenyeken úgy, hogy a rajtrács mögött kezded meg az utazást, vagy pole pozíciónál foglalod el a helyed – az F1® Managerben a választás a tiéd. A feladatod az, hogy lenyűgözd a tanácsot azáltal, hogy eléred a szezonban kitűzött és a hosszú távú célokat, ezzel biztosítva csapata sikerét az elkövetkező években.
A főhadiszállás – Építss fel csapatod
A konstruktőri csapatod a versenyműveletek szíve. A versenyek között irányítsd a csapatod minden részét a főhadiszállásról. Kövesd nyomon a sztárpilótáid és a munkatársaid teljesítményét, tartsd szemelött a pénzügyeket, cserkészd be a legjobb személyzetet a rivális csapatoktól, hogy extra előnyhöz juss a közelgő versenyeken.
A gyár – tökéletesítsd autódat
Ismerd meg a 2022-es feltűnő, új autódizájnt és versenyezz olyan közel ellenfeleidhez, mint még soha. Rendelj új alkatrészeket az autókhoz, hogy felkészülj az előtted álló versenyre. Válaszd ki a megfelelő mérnöki megközelítést, hogy előnyöket szerezhess a következő versenyeken.
Adatok
brand
Frontier Developments
Tömeg
900 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek