email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

FIREWALL ZERO HOUR PS4

Nincs raktáron
Állapot- Használt
6 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Tartsd a szemed a célon!

A csapatmunka a lényeg ebben az intenzív, osztagban játszható lövöldözős játékban – vedd fel a PlayStation VR headsetet, gyűjts egy arzenálra való felszerelést, és készülj a lélegzetelállítóan izgalmas harcra!

Válassz a 12 tapasztalt zsoldos közül, és ismerkedj meg a válogatott, továbbfejleszthető fegyverekkel. A támadó osztagban ragadsz fegyvert, amelynek az a feladata, hogy értékes adatokat szerezzen meg az ellenséges környezetben ? Vagy ott leszel a védő csapat első soraiban, és biztosítod, hogy az adatok semmiképpen se kerüljenek az ellenség kezére ?

Merülj el a csatában a PlayStation VR segítségével!

A Firewall Zero Hour maximálisan kihasználja a PS VR lehetőségeit, teljes 360 fokos harci zónába helyezve a játékost minden hadműveletnél. A 3D hangzás segítségével hallhatod az ellenség minden mozdulatát, míg a mozgás teljes szabadsága lehetőséget nyújt a taktikai döntések gyors kivitelezésére.

Még ennél is jobb akarsz lenni a csatatéren ? Használd ki a PlayStation VR célzásvezérlő precíziós működését, és tüzelj mindig pontosan!

Akár nyolc játékos szállhat szembe egymással két négyfős csapatban, egzotikus és veszélyes helyeken csatázva szerte a világon. Menet közben különféle célkitűzéseket és létfontosságú adatokat kaptok – de ne feledjétek, mindig csapatként kell együttműködnötök.

Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek