email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Gears Of War Double Pack (1 & 2) (18) Xbox 360
Gears Of War Double Pack (1 & 2) (18) Xbox 360
3 990 Ft

Gears Of War Double Pack (1 & 2) (18) Xbox 360

Raktáron
Állapot- Használt
3 990 Ft
Részletek

A Gears of War, az Xbox 360 exkluzív játék, amely a taktikai akciót a túlélőhorrorral ötvözi, a játékosokat egy mély és megrázó történetbe taszítja, amely az emberiség epikus túlélési harcát mutatja be a Locust Horde, a bolygó gyomrából felszínre törő rémálomszerű lények fajával szemben. A történet úgy játszódik, mint egy hollywoodi blockbuster - a főszereplő Marcus Fenix a fejlett emberi technológiát állítja szembe az elsöprő erejű Locust-hordával. A Gears of War egy forradalmi, harmadik személyű taktikai harcrendszerre és az Unreal Engine 3 lélegzetelállító, nagy felbontású látványvilágára épül, és elmerít a háború és a túlélés borzalmas történetébe.

Hatalmas környezetek, még nagyobb játékmenet

Azok számára, akik imádták a Gears of War-t, a Gears of War 2 minden tekintetben arra épül, de számos jelentős fejlesztéssel. Több fegyver, nagyobb járművek és több akció van. Az ellenségek veszélyesebbek, és az összes élmény magával ragadóbb, mint valaha. A forradalmi taktikai harcrendszerrel pedig a játék nem csak gyors reakcióidőt és lövészkedési készséget igényel, hanem kihívást jelent majd, hogy olyan stratégiát dolgozz ki, amely működik az okos mesterséges intelligenciával rendelkező ellenséggel szemben.

Lebilincselő, realisztikus grafika

Ahogyan a Gears of War első része, úgy a Gears of War 2 is megemeli a grafikai színvonalat. A Gears of War 2 a történet helyszínéül szolgáló Sera elsöprő panorámájával és hangulatos helyszíneivel kombinálva lenyűgöző grafikát kínál, amelyet az Unreal Engine 3 továbbfejlesztése tesz lehetővé. Az új vizuális effektek közé tartozik az ambient occlusion, a dinamikus árnyékok, a továbbfejlesztett karaktervilágítás, a több száz karakter egyidejű megjelenítésének lehetősége, a továbbfejlesztett vízfizika, a további vér- és golyónyomok, a továbbfejlesztett rombolható környezetek, az új időjárási effektek és a folyékony objektumok bevezetése.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek