email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Killzone 2 PS3
Killzone 2 PS3
2 990 Ft

Killzone 2 PS3

Raktáron
Állapot- Használt
2 990 Ft
Részletek

Azt mondták, egy hónapon belül be és ki. A fegyvereik nem érnek fel a mi katonai erőnkkel. Mérsékelt vagy csekély ellenállást jósoltak. Az ellenséges morál soha nem látott mélyponton. Ennél nagyobbat nem is tévedhettek volna. Üdvözöljük Helghanban. Két évvel a Helghastok Vekta elleni támadása után az ISA Helghanra viszi a harcot. Céljuk: elfogni a Helghastok vezetőjét, Visari császárt, és megállítani a Helghastok háborús gépezetét. Te Sev szerepét veszed át, aki egy harcedzett veterán és a Légió nevű különleges egység tagja. Sev és csapata számára a Helghan inváziója még csak most kezdődik.

A főváros, Pyrrhus biztosításával megbízva hamar rájönnek, hogy a Helghastok félelmetes ellenséget jelentenek a szülőbolygójukon. Nemcsak alkalmazkodtak a bolygó ellenséges körülményeihez, hanem egy olyan erőforrást is hasznosítottak, amelyet mostantól az ISA ellen használhatnak. Sev és csapata nem csak az ellenséges erőkkel harcol a legádázabb ellenfelük maga a bolygó. Tapasztalat Légy részese egy teljes körű háborúnak egy új világban - egy olyan világban, amely ellenségesebb, mint amit valaha is láttál!

A játék főbb jellemzői

  • Vegye fel a különleges erők katonájának első személyű perspektíváját Sev a Helghan elleni támadásban.

  • Vegye fel a harcot egy barátságtalan bolygóval és a lenyűgöző mesterséges intelligencia által támogatott ellenséggel együtt.

  • Tapasztald meg a filmszerű effekteket, a sima animációkat és a részletgazdag, valósághű megvilágítású környezetet.

  • Merülj el a 7.1-es térhatású hangzású zenével és effektekkel.

  • 11 pályát küzdhetsz le egyedül, vagy online játszhatsz 2-32 játékossal.

Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek