email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Kinect Sesame Street Once Upon a Monster Xbox 360
Kinect Sesame Street Once Upon a Monster Xbox 360
4 990 Ft

Kinect Sesame Street Once Upon a Monster Xbox 360

Raktáron
Állapot- Használt
4 990 Ft
Részletek

Sesame Street Once Upon a Monster egy oktató kalandjáték, amelyben a kisgyerekek tanulnak, miközben kedvenc Szezám utcai karaktereiket kísérik egy igazán interaktív mesekönyvben. A játékmenet a játékban található Once Upon a Monster című könyv körül forog, amelyet Cookie Monster és Elmo talál meg. Ahogy a könyvet kinyitják, a játékosokkal együtt ők is a hat fejezetből álló történet szereplőivé válnak. Itt különféle barátságos, muppetszerű szörnyekkel találkoznak, akiknek segítségre van szükségük az életkoruknak megfelelő problémák és forgatókönyvek megoldásához. A témák közül néhányat érintenek: együttműködés, empátia, mások hasonlóságának és különbözőségének megbecsülése, a mozgás értéke és óvodáskori szintű készségek. A játék emellett támogatja a drop-in/out kooperatív játékmódot, amely lehetővé teszi, hogy további gyerekek vagy szülők is csatlakozzanak a mókához és/vagy segítségre szoruló gyermek segítségére siessenek, valamint számos játékbeli tevékenységet és kontroller nélküli játékot kínál az Xbox 360 Kinect érzékelőjének használatával.

A játék főbb jellemzői

  • Szórakoztató, kooperatív játékélmény - Minden tevékenységet úgy terveztünk, hogy egyedül is szórakoztató legyen, de még szórakoztatóbb legyen egy családtaggal vagy baráttal. A drop in/out kooperatív játék ideális a szülő-gyermek vagy gyermek-testvér közös játékhoz.

  • Élő mesekönyv kaland - A játék egy élő mesekönyv irányított felfedezése, ahol a játékosok segítenek szörny barátaiknak a problémák megoldásában, miközben interakcióba lépnek a körülöttük lévő varázslatos és szeszélyes környezettel.

  • Új és ismerős karakterek - A játékosok interakcióba léphetnek kedvenc Szezám utcai karaktereikkel, valamint új szörnybarátokra tehetnek szert kalandjaik során.

  • Játékok széles skálája - A szórakoztató és intuitív tevékenységek sokasága lehetővé teszi a kisgyerekek számára, hogy a Kinect érzékelővel az Xbox 360-hoz készült Kinect Sensor segítségével természetes, kontroller nélküli mozdulatokkal könnyedén játszhassanak.

  • Aktív játékmenet - A játékosok olyan szórakoztató és fizikai tevékenységekben vehetnek részt, mint a majom-látom-majom-csinálom, hangszereken játszhatnak, repülhetnek és akadálypályákat futhatnak.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek