email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Konami Metal Gear Solid V Ground Zeroes (Xbox 360)
Konami Metal Gear Solid V Ground Zeroes (Xbox 360)
3 990 Ft

Konami Metal Gear Solid V Ground Zeroes (Xbox 360)

Raktáron
Állapot- Használt
3 990 Ft
Részletek

Ez a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, amiben már teljes egészében megtapasztalhatjuk az ötödik rész újdonságait , így a nextgenszerű grafikát és a temérdek izgalmas lehetőséget, azonban a felvezetés miatt itt még szinte csak belekóstolhatunk a kezdetekbe, hozzászokhatunk a friss ötletekhez, az irányításhoz, hogy a The Phantom Pain keretein belül már problémamentesen tudjuk terelgetni Solid Snake nevű főhősünket, avagy a lopakodás nagymesterét. A Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes a felvezető jelleg ellenére is alaposan bemutatja számunkra, hogy Hideo Kojima, avagy a mester mit álmodott meg a játékban, így belekóstolhatunk egy óriási, szabadon bejárható világba , aminek köszönhetően küldetéseinket kötöttségek nélkül és olyan sokféleképpen oldhatjuk meg, ahogyan eddig még soha. Ennek köszönhetően lehetünk igazi csendes gyilkosok, a hangtalan lopakodás megszállottjai, de rá is rúghatjuk ellenfeleinkre az ajtót, hogy nyíltszíni harcban mérkőzzünk meg velük. Szintúgy kapunk ízelítőt a dinamikusan változó időjárásból is, ami alaposan hozzájárulhat küldetéseink sikereihez vagy kudarcaihoz, de szabadon választhatunk azzal kapcsolatban is, hogy fényes nappal vagy inkább egy sötét éjszaka hajtjuk végre a missziókat, ezáltal kihasználva a napszakok előnyeit. Mindez ráadásul a FOX Engine-nek köszönhetően szó szerint lélegzetelállítóan realisztikus és valóságos grafikával megtoldva tárul majd a szemünk elé.

  • Klasszikus játékmenet egy teljesen új köntösben , tengernyi újdonsággal és rendkívül látványos grafikával párosítva!
  • Légy részese te is egy teljes játéknyi időtartammal bíró előzménynek , amivel felfedezheted a Metal Gear Solid 5 legnagyobb újdonságait!
  • Ismerd meg Solid Snake történetének legújabb fejezetét , ami egy minden eddiginél váratlanabb fordulatot vesz!Így is ismerheti: Metal Gear Solid V Ground Zeroes Xbox 360, MetalGearSolidVGroundZeroesXbox360

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek