email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

LEGO Jurassic World (Xbox 360)
LEGO Jurassic World (Xbox 360)
8 990 Ft

LEGO Jurassic World (Xbox 360)

Raktáron
Állapot- Használt
8 990 Ft
Részletek

Gyártó: Warner Bros. Interactive
Modell: LEGO Jurassic World (Xbox 360)


Leírás:

A Jurassic Park, a Jurassic Park 2. - Az elveszett világ, a Jurassic Park 3, valamint a régóta várt Jurassic World epikus történetét követő LEGO(R) Jurassic WorldTM az első videojáték, ahol a játékosok újra átélhetik és megtapasztalhatják mind a négy Jurassic film történéseit. A LEGO formában újraálmodott, és a TT Games védjegyévé vált klasszikus LEGO humorral elmesélt izgalmas kaland során a játékosok a filmek felejthetetlen jeleneteit és akcióit élhetik át újra, de lehetőségük nyílik Isla Nublar és Isla Sorna hatalmas területeinek felfedezésére is.

Tulajdonságok:

  • Éld át mind a négy Jurassic film legfontosabb pillanatait: Egy 65 millió éve készülő, felejthetetlen kaland - végre klasszikus és vicces LEGO formában!
  • Tombolj LEGO dinóként: Válassz a 20 dinoszaurusz közül, amelyek között megtalálod a barátságos Triceratopsokat, a halálos Raptorokat, az ördögi kompit, de a hatalmas T-Rex-et is.
  • Saját, testre szabható dinógyűjtemény: Gyűjtsd a LEGO borostyánokat, kísérletezz a DNS-sel, és hozz létre teljesen egyedi és eredeti dinoszauruszokat, mint amilyen például a Dilophosaurus Rex.
  • Népesítsd be és fedezd fel Isla Nublar és Isla Sorna szigeteit: Tedd egyedi dinóidat a karámokba, és teljesítsd a különleges, szabadon játszható (Free Play) küldetéseket.
  • Játssz családtagjaiddal és barátaiddal a könnyedén használható drop-in, drop-out játékopció segítségével. (Kizárólag a konzol verziók esetén.)
 LEGO Jurassic World Xbox 360, LEGOJurassicWorldXbox360

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek