email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

LEGO Marvel Super Heroes (Xbox 360)

Nincs raktáron
Állapot- Használt
5 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Gyártó: Warner Bros. Interactive
Modell: LEGO Marvel Super Heroes (Xbox 360)


Leírás:

A LEGO Marvel Super Heroes egy olyan eredeti történetet dolgoz fel, melyben Nick Fury magához hívja a Vasembert, Hulkot, Thort, Pókembert, Rozsomákot és más Marvel univerzum hősöket, hogy a Földet megmentsék Loki bosszújától és Galactus, a Világok Felfalójának éhségétől. A LEGO és Marvel rajongók egyaránt élvezni fogják a klasszikus LEGO videojáték kalandot és humort, miközben kedvenc Marvel karakterükkel játszanak.

A LEGO Marvel Super Heroes a többi LEGO-játék jellegzetességeit viseli magán, azaz most is egy kortalan, aranyos, könnyed játékról van szó, ami az egész családnak kiváló szórakozást nyújthat. A feladatok legtöbbször kimerülnek az ellenfelek legyőzésében és a platformakadályok leküzdésében, de nagy szerep jut az együttműködésnek és a karakterek szuperképességeinek is. A LEGO Marvel Super Heroes egyébként az első olyan LEGO-játék, ami már a PS4-re és Xbox One-ra is megjelent.

A játékban összesen 155 Marvel-karakter kapott helyet, mindegyikük megnyitható valamilyen módon, a free play játékmódban pedig természetesen azokkal kalandozhatunk, akikkel szeretnénk. A mennyiség impozáns, de ennél sokkal fontosabb, hogy az egyes szereplők eltérő képességekkel rendelkeznek, így a változatosság nem merül ki annyiban, hogy eltérő fizimiskájú figurákat terelgethetünk.

Tulajdonságok:

  • Több, mint 100 Marvel karakterrel
  • Pókember, Vasember, Farkas, Amerika kapitány, Hulk, Thor, Sólyomszem, Deadpool, Fekete Özvegy karakterekkel
  • Harcolj Loki és Galactus ellen!
  • Elképesztő szuper képességekkel
  • Harci jelenetek, fejtörők
  • Egyedi történet, lego humorral fűszerezve
  • Ajánlott korosztály: 7 éves kortól
 LEGO Marvel Super Heroes Xbox 360, LEGOMarvelSuperHeroesXbox360

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek