email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

LEGO: Star Wars - The Force Awakens - Xbox 360

Nincs raktáron
Állapot- Használt
8 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A világ vezető LEGO® videojáték sorozata egy humoros, szórakoztató kalanddal tér vissza a Star Wars világába! LEGO ® Star Wars : The Force Awakens a világ vezető LEGO videojáték sorozatának dicső visszatérése, amely egy olyan Star Wars kalandot hoz el, amit korábban még nem láthattunk! A játékosok a Star Wars: Az ébredő Erő epikus jeleneteit élhetik újra, méghozzá a megszokott LEGO-szemüvegen keresztül, hiszen az új epizód a széria védjegyévé vált egyedi humorral tálalja az eseményeket. A játék ezen felül olyan exkluzív tartalmakkal rendelkezik, amelyek elmesélik, hogy mi történt a Star Wars: A jedi visszatér és a Star Wars: Az ébredő Erő között, új oldalról mutatva be az új film jeleneteit és karaktereit. Jellemzők:

  • Éld újra a fantasztikus filmet – A LEGO Star Wars: The Force Awakens révén a rajongók minden eddiginél közelebbről megismerkedhetnek az Ébredő Erő fantasztikus jeleneteivel, ráadásul a LEGO-videojátékokra jellemző stílusban.
  • Exkluz ív új sztoripályák – Élj át korábban nem látott kalandokat az exkluzív pályáknak köszönhetően, melyek bemutatják, hogy mi történt a Star Wars: A jedi visszatér és a Star Wars: Az Ébredő Erő között.
  • Válto zatos karakterek, járművek és helyszínek – Irányítsd a film összes ikonikus karakterét: többek között Rey, Finn, Poe Dameron, Han Solo, Csubakka, C-3PO, BB-8, Kylo Ren, Hux tábornok és Phasma százados vár arra, hogy átvedd felettük az uralmat, miközben olyan ikonikus Star Wars helyszínekre tévedsz, mint a Jakku, vagy épp a Starkiller bázis.
  • Épít sd…szedd szét…építsd újra – Az új, kibővített „Multi-Builds rendszer révén most már több elem közül választhatsz építkezéskor, így új módokon teljesítheted az akadályokat.
  • Izgalm as új blaster csaták – Használd ki a környező terepet, miközben megpróbálod visszaverni az Első Rend erőit!
  • Fedezd fel a galaxist úgy, ahogy eddig még nem volt módod – Élvezd ki az intenzív, akciójelenetekkel telitömött játékmenetet, és harcolj akár az űrben is
  • Töb b „I az „MI-ben – Az ellenséges harcosok most már a LEGO-kockákat bevetve akár építkezhetnek is, légitámogatást vagy épp erősítést kérhetnek, a LEGO erejével harcolva a lázadók ellen!LEGO Star Wars The Force Awakens Xbox 360, LEGOStarWarsTheForceAwakensXbox360

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek