email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

MINECRAFT XBOX
MINECRAFT XBOX
9 990 Ft

MINECRAFT XBOX

Raktáron
Állapot- Használt
9 990 Ft
Részletek

Gyártó: Mojang
Modell: Minecraft (Xbox One)


Leírás:

A Microsoft újgenerációs konzolját, avagy az Xbox One-t is célba vette a játékvilágban szó szerint őrületet és egy új divathullámot is elindító Minecraft, amely az Xbox 360-as változathoz képest sokkal nagyobb és sokkal szabadabb, mondhatni végtelen lehetőségekkel kecsegtető játékélményt kínál.

Habár a Minecraft Xbox One Edition a realisztikus megjelenítésre is képes Xbox One-ra érkezik, de a fejlesztők továbbra sem tartják fontosnak a küllemet, így a játék megmarad a pixelvilágban, cserébe azonban hatalmas szabadság mellett megépíthetjük saját virtuális világunkat, méghozzá a nappali kanapéján ücsörögve.

A Minecraft Xbox One Edition nem más, mint a korábbi generációs Minecraft minden téren jobb és bővebb változata, amelyet egyedül vagy barátaink oldalán is kiélvezhetünk majd.

Fedezz fel, építs és uralkodj! A végtelen lehetőségek hazája vár rád a Minecraft betöltésével. Itt tényleg mindent megtehetsz! Álmodd meg saját világodat, valósítsd meg, de vigyázz, mert ha leszáll az éj, üldözőből könnyedén üldözötté válhatsz! Engedd szabadon képzelőerődet és kreativitásodat. Erről szól címszavakban a Minecraft Xbox One Edition!Minecraft Xbox One, MinecraftXboxOne

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek