email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 NSW SWITCH

Nincs raktáron
Állapot- Használt
15 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek
  • Platform: Nintendo Switch
  • Kategória: Ügyességi
  • Korhatár: 7+Tulajdonságok:

 

Csatlakozz a világ legnagyobb sportbulijához!

 

Ünnepeld a 2020-as tokiói Olimpiát kedvenc karaktereiddel, rengeteg eseménnyel, és megszámlálhatatlan lehetőséggel hogy a Nintendo Switch konzolodon élvezhesd a bulihangulatot! Versenyezz barátaiddal több, mint 30, akciódús 3D és klasszikus 2D sportjátékban – köztük a 2020-as tokiói Olimpia új versenyszámaiban!

 

Mérkőzz meg a vadonatúj olimpiai sportágakban – gördeszka, szörf, falmászás és karate – valamint rengeteg egyéb versenyszámban, köztük íjászatban, tornában, dzsúdóban, bokszban, maratonfutásban, fociban, lovaglásban, atlétikában és még sok-sok más sportban.

 

Éld át az olimpiai játékokat vadonatúj módokon 10 nosztalgikus 2D versenyben, amik visszavezetnek Mario, Sonic és barátai klasszikus gyökereihez.

 

Válassz egy hihetetlen karaktergárda tagjai közül, köztük Mario, Luigi, Sonic, Tails, Yoshi, Amy Rose, Waluigi, Dr. Eggman és még sokan mások!

 

Annyiféleképpen játszhatsz Nintendo Switch konzolodon! Élvezd a játékstílusok sokaságát, köztük a mozgás- és gombvezérlést, egy vagy két Joy-Con kontrolleres irányítást, egy- vagy többszemélyes játékmódot, helyi vagy online környezetben!

 

Megelevenedik a múlt

 

Utazz vissza az 1964-es tokiói Olimpiára Story módban! Miután Mariót, Sonicot, Bowsert és Dr. Eggmant beszippantja egy mágikus játékkonzol, hirtelen a korábbi tokiói Olimpia nosztalgikus 2D verziójában találják magukat versenyzőkként.

 

Fedezd fel Mario és Sonic segítségével a ’60-as évek Tokióját és versenyezz az ismerős olimpiai eventek old-school verziójában, mint a 100 m sprint vagy a távolugrás, miközben próbálod megtalálni a módját, hogyan jussatok haza. Eközben a jelenben utazz a különböző 2020-as tokiói helyszínek között Luigival, gyűjts barátokat, versenyezz minijátékokban és vegyél részt a modern sportágak versenyeiben, hogy így segíts Mariónak, Sonicnak és a többieknek! Mario Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 Switch, MarioSonicattheOlympicGamesTokyo2020Switch, Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 ( Switch)

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek