email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Monsters vs. Aliens Xbox 360
Monsters vs. Aliens Xbox 360
6 990 Ft

Monsters vs. Aliens Xbox 360

Raktáron
Állapot- Használt
6 990 Ft
Részletek

Az Activision Xbox 360-ra készült Monsters vs Aliens az animációs film alapján készült, a film mókáját és akcióját idézi meg. A játékosok választhatnak, hogy a következő karakterek bármelyikével játszanak: The Missing Link, a félig majom, félig hal; B.O.B., a zselés és elpusztíthatatlan massza; Ginormica, az óriási nő; és Insectosaurus, az óriás rovar.

Játssz kedvenc szörnyeid szerepében
Választhatsz a kedvenc szörnyeid közül a filmből, miközben mindegyikük különleges képességeit használva harcolsz az idegen robotok ellen, és megmented a világot. Minden szörny más játékélményt nyújt, és a kihívás és a szórakozás része, hogy kitaláld, kit használj a játék egyes részein.
A hiányzó láncszem, a félig hal, félig majom szörny, képes falakat megmászni és akrobatikázni. Rendelkezik azzal a nyers erővel, hogy a legtöbb ellenséget szétverje ütlegeléssel és a farkát ostorként használva. B.O.B. zselatinos, képes nyújtózkodni és pattogni, falhoz tapadni, valamint lenyelni és kiköpni az ellenségeket és tárgyakat. B.O.B. a rácsokon és repedéseken át szivárogva nehezen hozzáférhető helyekre is eljut. Az Insectosaurus 350 láb magas, selymet lő, és hangos sikolya van, ami nélkülözhetetlenné teszi az óriásrobotok elleni harcban. A Ginormica hatalmas, görkorcsolyának használt autókkal képes végigszáguldani a városokon, és egész hadseregek ellen képes harcolni. Dr. Csótány, PhD küldetéseket ad, és egy rakás szerkentyűvel rendelkezik, amelyeket az idegenek elleni harcban használnak.

A játék főbb jellemzői

  • Harc idegen robotok, a kasszasiker animációs film alapján

  • Játssz a kedvenc szörnyeiddel a filmből

  • Különböző játékmenet a szörny kiválasztása alapján

  • Fedezd fel a film helyszíneit és a játék exkluzív területeit

  • Második játékos is beszállhat a kooperatív módba

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek