email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

MotionSports: Play for Real Xbox 360
MotionSports: Play for Real Xbox 360
3 990 Ft

MotionSports: Play for Real Xbox 360

Raktáron
Állapot- Használt
3 990 Ft
Részletek

Fogd meg a barátaidat, és rohanj a nappaliba, itt az ideje, hogy belevágj a Motion Sports széles világába. Száguldj le a Super G szlalom lejtőin, szerezz egy észbontó büntetőrúgást, kacsázz és fuss a győztes touchdownig, vagy dobj ütéseket a bajnoknak, miközben több mint 40 fantasztikus sportkihívásban teszed próbára a képességeidet. A Motion Sports élő, játékon belüli showműsora követni fogja a találataidat és a hibáidat, miközben versenyzel, hogy helyi hősből globális sportjelenséggé válj.

Nincsenek vezérlők. Nincs felszerelés. Nincs felszerelés. Csak valódi sportok, valódi módon, és ehhez csak a Microsoft Kinectre van szükséged. Ez a gyűjtemény a Kinectet a legtisztább formájában mutatja be, és hat sportágat elevenít meg a nappalidban. Fuss, ugorj, kacsázz, cselezz és szárnyalj több mint 40 kihíváson keresztül, amelyek próbára teszik fizikai képességeidet. A fociban kikerülheted a védőket, és a célterületig száguldhatsz, a fociban megvillanthatod a lábmunkádat, a bokszban pedig bevetheted az ütéseidet. Lovon is ugrálhatsz, lejtőre szállhatsz, és még sárkányrepülhetsz is. Ismeretlenből szupersztárrá válhatsz, mivel minden egyes teljesítményedet közvetíti a játékban található TV-csatorna.

A játék főbb jellemzői

  • Sportágak széles választéka Versenyezz le a Super G szlalom lejtőin, szerezz egy észbontó büntetőt, kacsázz és fuss a győztes touchdownig, vagy dobj ütéseket a bajnoknak.

  • KONTROLLER-MENTES VERSENY A precíziós mozgásvezérlő technológia segítségével minden mozdulatodat nyomon követheted - teljes mértékben te irányítod a képernyőn zajló eseményeket. Nincsenek kontrollerek, nincsenek padok, nincsenek korlátok.

  • A NYEREMÉNY ÖRÖMÉT A verseny felforrósodik, amikor a barátaiddal fej-fej melletti kihívásokban megmérkőzöl, hogy eldöntsd, ki a legjobb sportoló.

  • ÉLŐBEN AZ ÉLŐSZOBÁBÓL A teljesítményeteket a játékon belüli TV-csatornán közvetítjük, élő kommentátorok üdvözlik a játékosokat, és humoros hangnemben kommentálnak minden kihívást, beleértve - a találataitokat... és a hibáitokat.

  • FELEMELÉS A NAGYSZERŰSÉGRE A játékos - helyi hírességként kezdve - országos és nemzetközi hírnevet szerez, megnyeri a rajongók tetszését, és a média is beszámol róla. Kövesd nyomon sportteljesítményeidet, ahogy a helyi hőstől a globális szupersztárrá válsz. Ossza meg adatait barátaival online, és vonzza rajongók légióit, és arcát a játékban megjelenő magazinok címlapján is láthatja.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek