email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Murdered Soul Suspect PS4

Nincs raktáron
Állapot- Használt
4 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Kevés játék kezdõdik a fõhõs halálával, a Murdered: Soul Suspect esetében azonban pontosan ez a helyzet. Ronan O'Connor nyomozó egy brutális gyilkosság áldozatává vált, és lényegében ez az, ami elindítja a játék cselekményét. A lelke ugyanis nem hagyja el Salem utcáit...
A Murdered: Soul Suspect fõhõse tehát egy szellem, ami a saját gyilkosa után nyomoz, méghozzá minden lehetséges eszközzel. Képes az emberek testét megszállni, olvashat a szemtanúk gondolataiban,  tárgyakat mozgathat, sõt szellemként egyáltalán nincs egyedül, hiszen hozzá hasonlók százai kóborolnak céltalanul a városban.
Maga a játékmenet kicsit az L. A. Noire-t idézi, hiszen itt is a különbözõ bűnjelek megtalálása, a gyanúsítottak kihallgatása jelenti a továbbjutás kulcsát - csak épp mindez kicsit másként zajlik a túlvilágról, mint egy "élõ" rendõr bõrébõl.
A játék az újgenerációs konzolokra is megjelenik, ahol a filmszerű átvezetõk és a lenyűgözõ grafikai megoldások egy szinte teljesen új arculatot mutatnak. Ronan története PlayStation 4-es konzolon még borzongatóbb külsõt ölt, az egyedülálló játékélmény tehát garantált!

Derítsd fel saját gyilkosságod körülményeit és tudd meg, ki áll a merénylet mögött;
Használd ki a szellemvilág képességeit: kutakodj az emberek gondolatai közt vagy szálld meg a testüket egy rövid idõre;
Irányítsd a nyomozás szálait a túlvilágról és lépj kapcsolatba a város többi szellem-lakójával!

Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek