email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Nintendo Daemon X Machina (Switch) NSW

Nincs raktáron
Állapot- Használt
12 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Egy vadonatúj Nintendo Switch játék, ami kombinálja a robotos játékok stratégiaközpontúságát az akciójátékok gyorsaságával!

Egy vadonatúj mech-akciójáték érkezik Nintendo Switch konzolokra Kenichiro Tsukudától. Teljesen személyre szabható Arsenal-öltözetedben vehetsz részt izgalmas küldetésekben, hogy bármi áron keresztbe tegyél az ellenségnek. Válaszd ki és szereld fel különféle fegyverekkel Arsenalodat, szerezz továbbiakat a legyőzött ellenségektől, vagy cserélgesd akár menet közben is a felszerelésedet, hogy mindig készen állhass az új fenyegetésekkel való szembenézésre.

Kenichiro Tsukuda nevét az Armored Core sorozat készítőjeként ismerhette meg a világ. Most tehetséges csapatával egy vadonatúj játékot alkottak meg, azzal az ambiciózus céllal, hogy a valaha volt „legjobb mech-akciójátékot hozzák létre.

A karakterdizájn Yusuka Kozaki keze munkáját dicséri, aki a Fire Emblem Awakening és Fire Emblem Fates játékokon is dolgozott.
A mechanikus dizájnelemeket Mr. Kawamori alkotta meg, aki az Armored Core sorozat és a Super Dimension Fortress sorozat készítésében is részt vett.
A játékos karaktere változatos opciókkal teljesen személyre szabható.
Minden Arsenal különböző fegyverekkel szerelhető fel a vállakon és a karokon. A játékos a hátán tartott pótfegyverekkel is felszerelkezhet, amikre akár csata közben is átválthat.
Az Arsenalok szabadon harcolhatnak a levegőben és a földön egyaránt.
Ragadj meg tárgyakat a környezetedben, mint például autókat vagy közlekedési táblákat, és használd őket fegyverként vagy lövedékként!
A legyőzött ellenfelek lőszert vagy fegyvereket dobhatnak, amit a játékos megszerezhet, és akár azonnal használhat.
Online és helyi vezeték nélküli többszemélyes mód is elérhető lesz a teljes játékban.Daemon X Machina Switch, DaemonXMachinaSwitch, Daemon X Machina ( Switch)

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek