email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Nintendo Fitness Boxing NSW SWITCH
Nintendo Fitness Boxing NSW SWITCH
11 990 Ft

Nintendo Fitness Boxing NSW SWITCH

Raktáron
Állapot- Használt
11 990 Ft
Részletek

Tulajdonságok:

Állj fel a kanapéról és mozdulj egy szórakoztató, boksz-alapú ritmusos edzésben, ami olyan népszerű előadók slágereinek instrumentális feldolgozásaira épül, mint Lady Gaga, Pitbull vagy Kesha. Személyre szabhatod edzéseidet különböző fitneszcélok kiválasztásával. Eddz úgy, ahogy neked tetszik, legyél akár egyedül, akár egy barátoddal, otthon, vagy épp út közben! Mostantól bárhol és bármikor sportolhatsz a Nintendo Switch konzolod segítségével!

Tanuld meg a boksz alapjait, miközben 20 unlockolható sláger instrumentális verziójára rázod, mint például a „Party Rock Anthem az LMFAO-tól, a „Call Me Maybe Carly Rae Jepsontől, vagy a „Sugar a Maroon 5-tól. Öklözz és guggolj, miközben a Joy-Con kontrollereket szorongatod, és mozgasd át az egész tested bármiféle edzőgép használata nélkül!

A napi edzések 10 és 40 perc között váltakoznak választható normál és gyors módban. A játékszoftver megbecsüli hozzávetőleges BMI értékedet és napi energiaégetésedet, így nyomon követheted előrehaladásodat. Válassz egy sor különböző edző közül, és változtasd meg kinézetüket az unlockolható öltözékekkel. Miközben haladsz a játékban, egyre több dalt szerezhetsz meg, és egyre keményebb edzésekben is részt vehetsz. Ha jobban szeretsz társaságban edzeni, egy barátoddal együtt is élvezhetitek a mozgást két szett Joy-Con kontrollerrel, vagy egy pár megosztásával, és akár kooperációban, akár egymás ellen kiállva is játszhattok a virtuális ringben!

  • Izzadj a bokszalapú, gesztusvezérelt mozdulatokra ritmikus edzések során
  • Üsd a tempót népszerű dalok instrumentális feldolgozásainak ritmusára
  • Szabd saját igényeidre edzéseidet fitneszcéljaid meghatározásával
  • Válassz rövid vagy hosszú edzések közül, amik bármilyen életstílushoz tökéletesen illeszkednek
  • Játssz kooperatívan vagy kompetitíven barátaiddal vagy családod tagjaival kétszemélyes helyi játékban, két készlet Joy-Con kontroller segítségével vagy akár egyetlen pár megosztásával.
  • Játssz otthon, a tévéképernyőn, vagy menet közben, asztali módban.
  • Kövesd nyomon előrehaladásodat becsült BMI értéked és kalóriaégetésed alapján, és ösztönözd magad ezzel is az egészséges szokások elsajátítására.Fitness Boxing Switch, FitnessBoxingSwitch, Fitness Boxing ( Switch)

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek