email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Nintendo Mario Strikers Battle League Football NSW SWITCH

Nintendo Mario Strikers Battle League Football NSW SWITCH
Nintendo Mario Strikers Battle League Football NSW SWITCH
Nintendo Mario Strikers Battle League Football NSW SWITCH
Nincs raktáron
Állapot- Használt
14 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Ezen a pályán mindent szabad!

A Mario Strikers sorozat legújabb része hamarosan megérkezik a Nintendo Switch konzolra! Készülj fel a Strike-ra, a focihoz hasonló, öt-az-öt-elleni sportra, ahol minden a támadásra van kihegyezve.

Törj a kapura cselekkel és a csapattársaknak adott passzokkal, valamint használj szereléseket, tárgyakat, és mindent elsöprő különleges lövéseket. Ha észreveszel egy gömböt a pályán, ragadd meg és töltsd fel, amíg az ellenfeleid nem figyelnek, hogy bevethesd a Hyper Strike-ot, egy különleges lövést, amellyel egyből két gólt is szerezhetsz!

Szabd testre csapatodat legjobb belátásod szerint, és ruházd fel őket olyan felszerelésekkel, amelyek nemcsak a megjelenésüket változtatják meg, hanem az olyan statisztikáikat is, mint a sebesség, az erő, vagy a passzpontosság.

Egy Nintendo Switch konzolon* akár nyolc játékos - csapatonként négy játékos - is versenyezhet egymás ellen. Az egyéni meccseken kívül az online játékban a Strikers Club mód** is elérhető lesz, amelyben 20 játékos egymással összefogva versenyezhet azért, hogy ők váljanak a világ legjobb klubjává.

A Mario Strikers: Battle League kezdőrúgására június 10-én kerül sor, Nintendo Switch konzolon.

*A többszemélyes játék személyenként egy-egy kompatibilis kontrollert igényel. További (külön kapható) kontrollerek lehetnek szükségesek.

**Az online játékhoz internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges.  Tudj meg többet a megvásárolható, előfizetéses tagságról.

Így is ismerheti: Mario Strikers Battle League Football Switch, MarioStrikersBattleLeagueFootballSwitch, Mario Strikers Battle League Football ( Switch)

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek