email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

1011.jpg
Osmo Action 4 Adventure Combo (Action 4)
191 990 Ft

Osmo Action 4 Adventure Combo (Action 4)

1011.jpg
1011_altpic_1.jpg
1011_altpic_2.jpg
1011_altpic_3.jpg
1011_altpic_4.jpg
1011_altpic_5.jpg
1011_altpic_6.jpg
1011_altpic_7.jpg
1011_altpic_8.jpg
1011_altpic_9.jpg
Raktáron
191 990 Ft
Részletek

1/1,3 hüvelykes érzékelő és lenyűgöző képalkotás gyenge fényviszonyok között is

10 bites D-Log M színteljesítmény

Fagyálló akkumulátor hosszú élettartammal

4K/120 fps, 155°-os, ultraszéles látószög

Mágneses gyorskioldó, natív függőleges videó

360° HorizonSteady

18 méteres mélységig vízálló

Dupla, színes érintőképernyő

Akciókamera a kategória legjobb képminőségével

Képalkotó rendszer

Gyújtsa be a rakétákat

Rögzítse a pillanatok mámorát lenyűgöző képminőséggel és páratlan rugalmassággal, még akkor is, amikor a fények már kihúnynak. Az Osmo Action 4 lehetővé teszi a kalandorok számára, hogy minden másodpercet megörökítsenek, megosszák az élményt, és megadják a hangot.

1/1,3 hüvelykes képérzékelő

Amikor az Action 4-gyel rögzíti a pillanatokat, minden egyes képpontból a lehető legtöbbet hozhatja ki. A széles f/2,8 rekesznyílás és a 2,4 μm-egyenértékű pixelméret részletgazdag felvételeket biztosít napkeltétől napnyugtáig, és még tovább.

10 bites D-Log M színteljesítmény

A 10 bites D-Log M színmód több mint egymilliárd színt és szélesebb dinamikatartományt biztosít az utómunkához.

4K/120fps

A legjobb mozdulatok megérdemlik a leheletfinom lassított felvételeket. Az Action 4 ezért 4K UHD 120 fps felvételek készítésére képes, és ezáltal lehetővé teszi a látványos időmanipulációs effektusokat.

155°-os, ultraszéles látószög

Tapasztalja meg az ultraszéles látószög élményét, amely magába rántja a nézőt, és az emberi szem látásélményéhez közeli perspektívát nyújt.

Helyzetfüggő stabilizálás

360° HorizonSteady

A 360°-os HorizonSteady funkció jóval túlmutat az egyszerű akciókamera-stabilizáláson. Bármilyen szögben képes korrigálni a vízszintes dőlést, függetlenül attól, hogy hány szaltón, pörgésen vagy fordulaton megy át az operatőr.

Esetleg valami kevésbé extrém dolgot tervez? Próbálja ki a HorizonBalancing funkciót, amely ±45°-ig korrigálja a vízszintes dőlést.

RockSteady 3.0

 Viszlát, kamerarázkódás. A RockSteady 3.0 még 4K/120fps felvételek készítésekor is megbízhatóan stabilizálja az első személyű felvételeket.

Kalibrálható színhőmérséklet

A fejlett színhőmérséklet-érzékelő élethű tónusokat biztosít kültéren, beltéren és víz alatt, hogy a színek vibrálóan élénkek legyenek.

Élénk víz alatti felvételek

A DJI Mimo mostantól képes szinkronizálni az Action 4 színhőmérséklet-érzékelőjének vizuális információit, és így szemet gyönyörködtető víz alatti részletek rögzítésére képes.

Mindig készen áll

Használati szituációk

Kit érdekelnek a határok?

A határok azért vannak, hogy áthágjuk őket. Az Action 4 akciókamerát pontosan erre tervezték: számtalan olyan funkcióval rendelkezik, amelyek roppant hatékonyak és intuitívak.

Határtalan kreativitás, intuitív vezérlés

Mágneses gyorskioldó

Az Action 4 mágneses gyorskioldós kialakítása lehetővé teszi, hogy gyorsan váltson, ha a pillanat úgy kívánja.

Natív függőleges felvételkészítés

Könnyedén és rugalmasan válthat függőleges videózásra. A vízszintes-függőleges védőkeret lehetővé teszi, hogy másodpercek alatt átváltson függőleges tájolásra, és veszteségmentes felvételeket készítsen.

Kettős érintőképernyő

A kettős vízálló érintőképernyőnek köszönhetően szelfikészítés, üzemmódváltás vagy videolejátszás közben nem kell többé megfordítani az akciókamerát a paraméterek beállításához.

Egyéni üzemmódok, gyorsváltó gomb

A SnapShot és más hasonló funkciók gondoskodnak arról, hogy soha ne maradjon le a legnagyszerűbb pillanatokról. Mentse el a gyakran használt beállításokat a C1–C5 gyorsbillentyűkre, és váltson az üzemmódok között menet közben a gyorsváltó gomb vagy a hangutasítások segítségével.

Robusztus teljesítmény, kompakt kialakítás

16 méterig vízálló

Merüljön magabiztosan, és élvezze a könnyű kezelhetőséget még vizes kézzel is. Az Action 4 modellt úgy tervezték, hogy védőtok nélkül is kibírjon akár 18 méteres mélységet. 

Rendkívül hosszú akkumulátor-élettartam, gyorstöltés támogatása

A több mint 2,5 órás üzemidőnek  köszönhetően mindig készen áll a bevetésre. És amikor végül eljön a töltés ideje, a gyorstöltés teszi a dolgát. A készülék mindössze 18 perc alatt 80%-ra tölthető fel. Csak kapcsolja be, és máris használhatja.

Hosszú akkumulátor-üzemidő

Több mint 2,5 óra

 

Gyorstöltés

Akár 80%-os töltöttség 18 perc alatt

 

Alacsony hőmérséklet, nagy teljesítmény

A fagyálló akkumulátor lehetővé teszi, hogy az Ön kreativitása a legnagyobb zimankóban is kibontakozhasson. Akár –20 °C-os hidegben is videózhat, akár 150 percen át. 

MI-alapú szelfibot-eltávolítás

A továbbfejlesztett InvisiStick funkció a legkülönbözőbb helyzetekben is képes eltüntetni a szelfibotot a felvételekről, amivel lélegzetelállító perspektívát kölcsönöz a videóknak.

GPS Bluetooth távvezérlő használata a pályán

Rögzítse a teljes képet a GPS Bluetooth távvezérlő segítségével. Olyan adatokat rögzíthet és helyezhet el a felvételen, mint pl. a sebesség, a lejtő dőlésszöge, a gyorsulás és még sok más adat, amelyek segítenek átélni az akció minden izgalmát.

Emelje a hangulatot

Intelligens üzemmódok

Kibővített rögzítési lehetőségek

Az Action 4 dinamikus felvételi lehetőségei, a kristálytiszta hang, vagy a zökkenőmentes utólagos szerkesztési lehetőségek mind a gyors sportok pengeéles rögzítését szolgálják.

Sztereó felvétel

A képanyagot a beépített mikrofonoknak köszönhetően éles, tiszta hang teszi teljessé, amely magas minőségű hangfelvételeket garantál. Az Action 4 a még gazdagabb felvételi lehetőségek érdekében támogatja a DJI Mic külső csatlakoztatását.

Környezeti zajok csökkentése

Vezeték nélküli mikrofon

Az Action 4 a jobb hanghűség és a minden irányú felvételek érdekében három mikrofonnal rendelkezik. Az akciókamera alján található rejtett mikrofon, valamint a fejlett szélzajcsökkentő szoftver még szeles vagy gyorsan mozgó helyzetekben is tiszta hangot biztosít.

Az Action 4 kompatibilis a DJI Mic külső mikrofonnal, amelynek átviteli hatótávolsága akár 250 méter is lehet.  Az Action 4 egy Type-C – 3,5 mm-es jack átalakító kábel segítségével más külső mikrofonokhoz is csatlakoztatható.

* A teljes körű hangélményhez használjon fejhallgatót.

Élő videoközvetítés Wi-Fi-n keresztül

Az Action 4 támogatja az élő közvetítést Wi-Fi-n keresztül, vagy a telefon hotspot funkciójának használatával. Egyszerűen válassza ki a kívánt platformot és felbontást, és csatlakozzon a világhoz.

Használjon külső tápegységet, hogy akciókamerája a hosszabb közvetítések során is feltöltve maradjon, és így biztosítsa a folyamatos közvetítést.

Hangalapú vezérlés

Hangvisszajelzés

Hangvezérlés

Nyomja meg röviden a Quick Switch gombot, és a kamera megmondja az aktuális felvételi módot. E lehetőséggel olyankor is kiválaszthatja a kívánt üzemmódot, ha épp nem látja a kijelzőket.

Ha foglalt a keze, próbálja ki a hangvezérlést. A különböző hangparancsok élvezetes, kéz nélküli forgatást tesznek lehetővé.

Timecode-szinkronizálás

Az Action 4 beépített timecode-funkciójának köszönhetően több kamera felvételeit is szinkronizálhatja, így hatékonyabbá teheti az utómunkát.

LightCut alkalmazás

MI-alapú szerkesztés

A LightCut alkalmazás automatikusan felismeri a felvételek elemeit, és felajánlja az ideális felvételi sorrendet, így egyetlen érintéssel kiváló 4K HD videót készíthet. Számos sablon közül választhat, így bármilyen élménygazdag, kifejező tartalmat létrehozhat.

Szerkesztés egyetlen érintéssel

Sablonokkal feltöltve

Vezeték nélküli kapcsolat

A LightCut képes felismerni a felvételeken belüli témákat, majd automatikusan szerkeszti azokat, és 4K/60fps videókat készít.

A LightCut alkalmazás az Action 4 felhasználási forgatókönyveihez igazodik. Képes automatikusan felismerni a kerékpáros, búvár, szörf- vagy sí-/snowboard-klipeket, és intelligens módon párosítani őket a sportág-specifikus sablonokkal, ezáltal nagyívű klipeket tud létrehozni. Külön sablonok állnak rendelkezésre kempingezéshez, vlogoláshoz, utazáshoz és bulikhoz is.

A gyors előnézet és az automatikus szerkesztés érdekében vezeték nélkül csatlakozhat az Action 4 kamerához Wi-Fi-n keresztül, anélkül, hogy a felvételeket le kellene tölteni a kamerából – ezáltal tárhelyet spórolhat az okostelefonon.

 

Adatok
brand
DJI
Tömeg
550 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek