email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Overwatch Origins Edition XBOX
Overwatch Origins Edition XBOX
3 490 Ft

Overwatch Origins Edition XBOX

Raktáron
Állapot- Használt
3 490 Ft
Részletek

A VILÁG HŐSÖKRE VÁR - HARCOLJ A JÖVŐÉRT
Katonák. Tudósok. Kalandorok. Különcök.
Egy globális krízis alatt a háborútól megtépázott világban hősök egy csoportja létrehozott egy nemzetközi különleges alakulatot a béke helyreállítására. A neve: Overwatch.
Az alakulat megszüntette a válságot, és az elkövetkező évtizedekben segítette a béke fenntartását, hogy beköszönthessen a kutatás, az innováció és a felfedezések kora. Sok év telt el azóta, és az Overwatch befolyása meggyengült, mígnem a csapat végül feloszlott.

VÁLASSZ EGY HŐST
Az Overwatch számos hőst kínál, az időugró kalandortól kezdve a felfegyverzett, rakétás-kalapácsos harcoson keresztül a transzcendens robotszerzetesig. Minden karakter játékstílusa egyedi, és a képességeik alapos kiismerése kulcsfontosságú a bennük rejlő lehetőségek kiaknázása szempontjából. Nincs két egyforma hős.

JÁTSZD EL A SZEREPED
Akár az élvonalban harcolsz, akár az energiapajzsoddal biztosítasz fedezéket, vagy épp sebzéserősítéssel támogatod a szövetségeseidet, a hősöd képességei mindenképp a csapatod hasznára válhatnak. A győzelemhez kulcsfontosságú, hogy megtanuld a csapattársaiddal összehangolva használni a képességeidet.

CSAPATALAPÚ CÉLOK
Hősök csapatai harcolnak a bolygó különböző pontjain. Legyen szó a rejtélyes Anubisz-templom titkainak védelméről, vagy egy elektromágneses fegyver (EMP) biztonságos célba juttatásáról a King's Row soron keresztül, a csatamező az egész világ.

ELŐRENDELHETŐ
Az Origins kiadáshoz tartozó összes digitális tartalom legkésőbb 2016. június 21-ig elérhetővé válik.

Legendary Edition:
– Overwatch játék
– 5 Legendary hős skin
– 5 Epic hős skin
– Overwatch témájú digitális tartalmak a Heroes of the Storm, Hearthstone, World of Warcraft, StarCraft 2 és Diablo 3 játékokhoz.Overwatch Legendary Edition Xbox One, OverwatchLegendaryEditionXboxOne

Használt termék

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek