email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

PGR4 Project Gotham Racing 4 Xbox 360
PGR4 Project Gotham Racing 4 Xbox 360
3 990 Ft

PGR4 Project Gotham Racing 4 Xbox 360

Raktáron
Állapot- Használt
3 990 Ft
Részletek

Hölgyeim és uraim, gyújtsák be a motorokat, hiszen a száguldás folytatódik! A szimulátor-közeli versenyjátékok királya visszatért, hogy ezúttal már ne csak a létező legszebb és legdrágább kocsikkal, de akár motorokkal is bevegye a kanyarokat, letudja a kilométereket, megnyerje a versenyeket. Járd be a nagy világvárosokat, hagyd le a mezőnyt, tudd le a hatalmas akadályokat, tégy meg mindent, hogy te válj a világ legsikeresebb versenyzőjévé – akár online is! Csak X-Box-on kapható versenyszimulátor immáron Összesen 120 autó és motor vár ránk a világ legnevesebb gyártóitól, hogy a világ bármely táján versenyezhessünk velük! Igényes grafika, és számos hangulati elem vár ránk ebben a játékban.

A játék főbb jellemzői

  • Dinamikus időjárási rendszer - Mostantól a pályán való versenyzés azt jelentheti, hogy a futam közepén váratlan esőzéssel vagy hófúvással kell szembenézned, ami változó fizikát eredményez a nedves vagy jeges felületen.

  • 10 versenyhelyszín - Száguldj végig egzotikus hátterű pályákon, Sanghajtól Szentpétervárig.

  • Flair és vezetési stílus - Előzd meg ellenfeledet teljes sebességgel, miközben pumpálod az ökleidet, és mutass több érzelmet, ahogy elismerést érdemelsz a felülvizsgált

  • Kudos-rendszerrel. A Kudos segítségével az új AI-személyiségek merész új vezetési manővereket tudnak majd végrehajtani, miközben egymás mellett versenyeznek a többi versenyzővel.

  • Ikonikus autók - Új járművek sorakoznak és várják a vezetést, köztük a 2004-es TVR Sagaris, az 1965-ös Chevrolet Corvette Sting Ray, a 2005-ös Vanwall GPR V12, az 1993-as Toyota Supra Turbo, a 2005-ös Gumpert Apollo, az 1997-es Panoz GTR-1 Coupe, a 2006-os Ferrari 599 GTB Fiorano és az 1957-es Maserati 250F.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek