email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

PLAYSTATION 3 VEZETÉK NÉLKÜLI KONTROLLER DUALSHOCK OEM PS3 SONY
PLAYSTATION 3 VEZETÉK NÉLKÜLI KONTROLLER DUALSHOCK OEM PS3 SONY
8 990 Ft

PLAYSTATION 3 VEZETÉK NÉLKÜLI KONTROLLER DUALSHOCK OEM PS3 SONY

Eredeti PLAYSTATION 3 kontroller.

Vezeték nélküli OEM

Raktáron
Állapot- Használt
8 990 Ft
Részletek

A DualShock első megjelenése óta hatalmas népszerűségnek örvend, hála dupla analóg karjainak, rezgőmotorjának és ergonómikus kialakításának. A harmadik lépcsőfok a precíz, nyomásérzékeny ravaszok mellett olyan funkciókat is bevesz a játékba, mint a mozgásérzékelés, ráadásul mindezt vezetékek nélkül!

Mondj búcsút a kábelrengetegnek — A Sony DualShock 3 kontroller az egyetlen Bluetooth kapcsolattal rendelkező irányító PlayStation 3 konzolokhoz, és akár 10 méter távolságból is képes a jelek zökkenőmentes küldésére és fogadására.

DualShock 3 technológia — Érezz minden egyes ütközést, robbanást, kilőtt golyót, vagy akár a kerékvető rázását, melyet a finom rezgőmotor a történéseknek megfelelő intenzitással továbbít a játékos felé.

SIXAXIS mozgásérzékelő — A beépített gyorsulásmérőnek hála a kontroller mozgatásával is irányíthatod játékaidat! Vezess autót a kontroller kormányként forgatásával, rázd le magadról az ellenfeleket, vagy irányíts repülőt — a lehetőségek korlátlanok!

Beépített akkumulátor — A DualShock 3 akár több napnyi játékot is kibír, és lemerülés után sem kell új elemet, vagy akkumulátor szettet vásárolnod! Csak kösd össze kontrollert a PlayStation 3 konzollal, és akár játék közben is feltöltheted azt!

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek