email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

379.jpg
PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain csomag (PS VR)
264 990 Ft

PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain csomag (PS VR)

Tedd még személyesebbé Playstation 5 konzolod ezekkel a kiegészítőkkel
Raktáron
264 990 Ft
Részletek

PLAYSTATION®VR2 HEADSET

4K HDR KIJELZŐ
Gyönyörködj a vibráló, rendkívül éles 4K nagy dinamikatartományú látványelemekben4, amelyek egyértelműen előtérbe helyezik a lélegzetelállító virtuális valóságbeli környezeteket.
Fedezd fel a két 2000 × 2040 méretű OLED kijelző által nyújtott kiváló minőségű képeket, amelyek az eredeti PlayStation VR headset felbontásának négyszeresét hozzák el, így kényelmesen egyenletes vizuális élményt nyújt akár 120fps-en is.1

KÍVÜL-BELÜL KÖVETÉS
Játssz szabadon, és tapasztald meg a különböző VR-játékstílusokat, hiszen a PlayStation VR2 a headsetbe épített négy kamerával követ téged és a vezérlőket.
A mozdulataid és az, amikre nézel, megjelennek a játékban, anélkül, hogy külső kamerára lenne szükség.

SZEMKÖVETÉS
Élj át érzelmekben gazdag élményeket, miközben interakcióba lépsz a játék világával és más játékosokkal.
A szemkövető kamerák észlelik, ha a szemed nyitva van, és nyomon követik a szemmozgást, valamint az általuk közvetített érzelmeket – ami a játékon belül is megjelenhet.1
A headset és a vezérlők pozícióival és műveleteivel ötvözve lehetővé teszi a teljes önkifejezést, valamint az online többrésztvevős2 játékokban való kommunikációt új, izgalmas módokon.
A szemkövetés követi a szemmozgásodat célzás vagy körülnézés közben, és a továbbfejlesztett tekintetközpontú renderelési technikák a felbontások módosításával javítják a vizuális élményt, hogy pontosabbá és tökéletesebbé tegye azt, amire fókuszálsz.

HEADSET-VISSZAJELZÉS
Érezd a finom, érzékeny rezgéseket a headseten a játék legfontosabb pillanataiban.1
Ezek a rezgések, amelyeket egyetlen beépített motor hoz létre, intelligens tapintásérzetet ad a játék során tapasztalt érzékszervi élményekhez.
Érezd a karaktered felgyorsult pulzusát a feszült pillanatokban, a fejed mellett elsuhanó tárgyakat, vagy a jármű lökését gyorsulás közben.

TEMPEST 3D AUDIOTECH
Azáltal, hogy a hang dinamikusan alkalmazkodik a pozíciódhoz és a fejmozgásodhoz, pontosan meghatározhatod, hogy honnan jönnek a zajok, így még tökéletesebb, valósághű hangélményben lehet részed.1
Érzékeld a karakterek jelenlétét azáltal, hogy suttognak a füledbe, illetve keresd meg a barátaidat és ellenségeidet a lövéseik vagy lépteik alapján, és tapasztald meg a rémisztő borzongást, miközben bárhonnan érkezhet fenyegetés.

OPTIMALIZÁLT OPTIKA
Élvezd a nagy, 110º-os látómezőn és a könnyű, jól kiegyensúlyozott Fresnel lencsén keresztüli kényelmes játékot. A lencsebeállító tárcsa lehetővé teszi az objektívek közötti távolság testreszabását a szem helyzetének megfelelően az optimális képernyőkép érdekében.

EGYKÁBELES CSATLAKOZÁS
Ugorj fejest az új virtuális világokba a PlayStation 5 konzol elülső USB-portjára csatlakoztatható egyszerű, egykábeles csatlakozással. A PlayStation VR2 gyorsan és egyszerűen beállítható – csak csatlakoztasd, játssz és élvezd az élményt.

JÁTÉKTERÜLET
Állítsd be a játékterületet, hogy a lehető legjobb játékélményben legyen részed.
Élvezd a mozgás szabadságát a nagy helyigényű1 játékstílus segítségével – vagy játssz ülő vagy álló helyzetben, a szoba méretétől és a játék VR-játékstílusától függően.
Ahhoz, hogy a nagy helyigényű játékstílussal kompatibilis játékokkal játszhass, és átélhesd az élményt, legalább 2 méter × 2 méteres szabad hely szükséges.

PLAYSTATION VR2 SENSE™ VEZÉRLŐ

VR headsetGÖMB KIALAKÍTÁS
Élvezd a mozgás szabadságát az egyszerű, valósághű és természetes játékélményért a jól kiegyensúlyozott és ergonomikus kialakításnak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben a kényelmes felfedezésre összpontosíthass.

UJJÉRINTÉS ÉRZÉKELÉSE
Az ujjérintés érzékelésének köszönhetően természetesen és intuitív módon léphetsz kapcsolatba és mozoghatsz a környezetekben és az elemek között.1
Még akkor is, ha nem nyomsz meg egy gombot sem, az ujjérintés-érzékelés tudja, hogyan áll a kezed, így a PlayStation VR2 Sense vezérlő képes pontosan megismételni a kézmozdulataidat, és lehetővé teszi, hogy elérd és megérintsd a játékon belül lévő világot.
Kommunikálj kézjelekkel, végezd el ügyesen a feladatokat az ujjaiddal, és lépj kapcsolatba a játékon belül található elemekkel és berendezésekkel.

HAPTIKUS VISSZAJELZÉS
A haptikus visszajelzésnek köszönhetően valósághű, részletes válaszokat kapsz a játékon belüli tevékenységekre.1
A finom, precíz rezgésektől az intenzív lüktetésig különböző érzeteket érzékelhetsz a kezeddel a játékon belüli világban.
Éld át, milyen érzés lőni és támadni a különböző fegyverekkel és eszközökkel, érintsd meg a különböző textúrákat és utazz változatos terepeken.

ADAPTÍV RAVASZ
Éld át az erő és feszültség változó szintjeit, amikor a játékon belüli felszerelésedet és környezeteidet használod.1
Az adaptív ravaszok fizikailag összekapcsolnak a képernyőn megjelenő akciókkal, hogy mélyen elmerülhess a játékban, legyen szó a feszesen meghúzott íjról, a tárgyak összetöréséről vagy a fegyverek rúgásáról harc közben.

ANALÓG KAROK ÉS GOMBOK
A hagyományos analóg karokkal és műveletgombokkal nagyobb teljesítmény és beavatkozási lehetőség érhető el.1
A háromszög, négyzet, kereszt és kör gombok a Beállítások gombbal és egy Létrehozás gombbal együtt el vannak osztva a két vezérlőn.
Az adaptív ravaszok mellett mindkét vezérlőnek van egy-egy „markolat” gombja is, amellyel a játékon belül lévő tárgyakat is megfoghatod.

Horizon Call of the Mountain

 • Hódítsd meg a hatalmas csúcsokat, győzd le a félelmetes gépeket, és fedezd fel a rejtett veszélyt a Horizon világában a PlayStation®VR2 Horizon Call of the Mountain™ csomaggal.
 • Játssz új perspektívából – Tapasztald meg a magasság és a csoda érzéseit, miközben lenyűgöző tájakon jársz a Carja és Nora vidékein az új karakter, Ryas szemén keresztül.
 • Tekintsd meg a Horizon lélegzetelállító természetes világát 360 fokban, és lépj kapcsolatba a környezettel a két PlayStation®VR2 Sense™ vezérlő segítségével.
 • Élvezd a magával ragadó akciót – az intuitív mozdulatok segítségével hegyeket mászhatsz meg, gépeket vadászhatsz, íjjal lőhetsz és a nyersanyagokból készíthetsz tárgyakat.
 • Vágj bele egy új kalandba – lépj be egy élő, lélegző világba veszélyes gépekkel, törzsi hagyományokkal, izgalmas küldetésekkel és új és visszatérő karakterekkel.
 • Oszd meg az élményt – érezd az adrenalinlöketet egy meglepetésekkel teli hajózáson, amely lehetőséget kínál arra, hogy megmutasd a PS VR2-t a barátaidnak és a családtagjaidnak.

A doboz tartalma

 • VR headset
 • PlayStation VR2 Sense™ vezérlő (L)/(R) rögzített szíjakkal
 • USB-kábel (a vezérlő párosításához és töltéséhez)
 • Sztereó fejhallgató
 • Három pár fülbetét
 • Letöltőkód a Horizon Call of the Mountain játékhoz

Adatok
brand
PlayStation
Tömeg
2,4 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek