email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Rockstar Games Red Dead Redemption (Xbox 360)

Nincs raktáron
Állapot- Használt
5 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Gyártó: Rockstar Games
Modell: Red Dead Redemption (Xbox 360)


Tulajdonságok:

  • Platform: Xbox 360
  • Megjelenés: 2010-05-20
  • Kiadó/gyártó: Rockstar Games
  • Korosztály: 18+
  • Fejlesztő: Rockstar San Diego
  • Stílus: Akció


Leírás:

A Red Dead Redemption egy olyan játék, melyben a környezet lehetővé teszi a játékos számára, hogy felderítsen falvakat, dzsungeleket és hegyi utakat. Az úton fegyveres harcok és csaták állnak szembe velünk, és egyedi szereplőkkel találkozhatunk. Ez egy olyan küzdelem, mely a világ egyik utolsó pusztaságában játszódik és a Wild West haláláról szól.

A játék 1908-ban játszódik, és John Marston, egy korábbi száműzött, köré épül. Marstont az amerikai frontra küldik, hogy jogot szolgáltasson. Marston korábbi partnerét, Bill Williamsont, jött megölni vagy elfogni. Ezek a harcok az 1910-es mexikói forradalmat készítik elő. A játék a Grand Theft Auto-hoz hasonlóan egy interaktív és óriási térképen játszódik, melyben bátran csatangolhatunk a magunk kedvére. Élethű lovak találhatóak a játékban, az eufória animációval együtt pedig megalkotják a teljes játékélményt.

A Red Dead Redemption-ben még találhatunk 40 különböző állatot (pl. medvét, farkast, stb.), melyeket le is lehet vadászni, valamint élethű időjárás-változást is.Red Dead Redemption Xbox 360, RedDeadRedemptionXbox360

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek