email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

SEGA Sonic Generations (Xbox 360)

Nincs raktáron
Állapot- Használt
8 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Kedvenc kék sündisznónk, Sonic ismét heves száguldozásba kezdett barátai oldalán. Itt a minden eddigi résznél kidolgozottabb Generations, mely a feje tetejére állítja Sonic világát!
Sonic idén ünnepelte huszadik születésnapját, húsz év pedig rengeteg idõ, mely alatt rengeteg teljes értékű epizód és kisebb kiegészítõ látott napvilágot. A Generations épp ezért Sonic eddigi pályafutása elõtt tiszteleg, és feleleveníti a korábbi epizódok legjobb pillanatait!
Persze nem csupán egy egyszerű remake-rõl beszélünk, hanem megannyi új tartalommal is fel lett ruházva a játék. Minden pálya elején választhatunk Classic Sonic és Modern Sonic közül, választásunk pedig meghatározza, hogy az adott pályán milyen utakat fogunk bejárni. Ebbõl következik, hogy érdemes minden pályát legalább kétszer teljesíteni az összes gyűjtögetnivaló megszerzéséért...
A hagyományos, oldalnézetes pályák teljesen 3D-sek is helyet kaptak a Generations-ben, melyek ráadásul páratlan látványvilággal lettek felvértezve!

Lehetõségek

Idõutazás Sonic-kal: Elevenítsd fel a közelmúlt legnépszerűbb játékait és pályáit, és nosztalgiázz a játék 2D-s pályáin
Klasszikus játékmenet megújult köntösben: Míg a játékmenet alapjai változatlanok maradtak, a játék grafikája hatalmas fejlõdésen esett át - ne csodálkozzunk, ha a gyönyörű hátterek elvonják a figyelmünket a játékról!

Így is ismerheti: Sonic Generations Xbox 360, SonicGenerationsXbox360

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek