email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

SEGA The Golden Compass (Xbox 360)
SEGA The Golden Compass (Xbox 360)
3 990 Ft

SEGA The Golden Compass (Xbox 360)

Raktáron
Állapot- Használt
3 990 Ft
Részletek

A hivatalos játék a New Line Cinema Az arany iránytű című filmjéhez, amelynek főszereplői az Oscar-díjas Nicole Kidman, az újonc Dakota Blue Richards és Daniel Craig. Philip Pullman bestseller és díjnyertes A sötét anyagok trilógia első regénye alapján Merülj el egy párhuzamos világban, ahol óriási páncélos medvék uralkodnak egy királyságban, gyönyörű boszorkányok repülnek a fagyos égbolton, és egy emberi lény lelke átalakuló, beszélő állat - a démon - formájában nyilvánul meg. Vedd át Lyra, egy lázadó fiatal lány szerepét, aki Észak fagyos pusztaságain keresztül utazik egy epikus küldetésen, hogy megmentse nemcsak a saját világát, hanem a miénket is. Vedd át Lyras démon Pán szerepét, hogy segíts neki rejtvényeket megoldani, együttműködve más karakterekkel létfontosságú információkhoz jutni és különleges tárgyakat gyűjteni, hogy felfedezzék, elkerüljék és becsapják az összecsapásokon és kalandokon keresztül. A játékosok Lorek, egy óriási páncélos jegesmedve és Lyras társa szerepében is játszhatnak, aki erőteljes támadásaival és különleges mozdulataival küzd az ellenséggel.

A játék főbb jellemzői

  • Játssz a film hőseivel. Indulj útnak a fagyos északra a lázadó és önfejű hősnő, Lyra szerepében, aki ravaszságával kerülgeti ellenségeit. Vagy törj előre hatalmas barátjaként és védelmezőjeként, Iorekként - egy óriási páncélos jegesmedveként, aki nyers erejével bármilyen akadályt képes legyőzni.
  • Fedezz fel egy párhuzamos univerzumot. Merülj el Az arany iránytű film világában, és fedezd fel a Jordan College fenséges pompáját, Trollesund kikötőváros nyüzsgését, vagy a sötét és baljóslatú Bolvangar kutatóállomást. Lépj túl a filmen a His Dark Materials univerzum két, kizárólag a játékban található területével.
  • Fedezd fel a barátságnál is erősebb köteléket. Tapasztald meg a Lyra és egyedülálló állati társa, Pan közötti együttműködési köteléket, aki képes különböző lényekké változni, hogy segítsen Lyra-nak megoldani a rejtvényeket és leküzdeni az akadályokat a veszélyes utazás során.
  • Az arany iránytű vezet majd az úton. Használd az igazmondó Arany Iránytűt a játékbeli rejtvények megoldásához és a bónusz tartalmak feloldásához, így felfedezheted a filmben látott világokat.
  • Használd a gyors észjárást a felfedezéshez és a kikerüléshez. Vegyél részt különféle tematikus minijátékokban, hogy segíts Lyra további információkat szerezni az útjáról, és elkerüld a konfrontációt azokkal, akik rosszat akarnak neki.
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek