email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

STEEP XBOX
STEEP XBOX
4 990 Ft

STEEP XBOX

Raktáron
Állapot- Használt
4 990 Ft
Részletek

Gyártó: Ubisoft
Modell: Steep (Xbox One)


Leírás:

Száguldj egy hatalmas, szabadon bejárható világban az Alpokban és Alaszkában, ahol a hó mindig friss, a lesiklásnak pedig sosincs vége. Hódítsd meg a világ legepikusabb hegyeit sílécen, szárnyas repülőruhában, snowboardon vagy ejtőernyővel, egyedül vagy akár más játékosokkal az oldaladon. Rögzítsd és oszd meg a legőrültebb mutatványaid, hozz létre saját futamokat és hívd ki a barátaidat.

A hegy csak arra vár, hogy felfedezd, úgyhogy felszerelést fel, irány a terep!

Száguldj úgy, ahogy te szeretnél

Járd be szabadon az alpok és alaszka hatalmas hegyvidékét, járd a saját utad sílécen, szárnyas repülőruhában, snowboardon vagy ejtőernyővel.

Felejthetetlen pillanatok

Oszd meg a félelmetesen izgalmas, adrenalin fűtötte élményeket és a legőrültebb mutatványokat a többi játékossal, akikkel bárhol összefuthatsz a világban, követheted-, vagy épp kihívhatod őket egy kihívás teljesítésére, vagy épp egy rekordkísérletre!

Vegyél részt változatos kihívásokban

Bizonyítsd be, hogy te vagy a hely királya, megpróbálva győztesként kerülni ki a számtalan kihívásból! vegyél részt, vagy épp küzdj meg barátaiddal a különféle sportágakra szabott küldetésekben, mint az erdei szlalomozás, vagy épp a földközeli szárnyasruhás repülés!

Ossz meg mindent

Éld újra az epikus pillanatokat, kihívásokat, a hajmeresztő futamokat, az epikus eséseket, és oszd meg ezek visszajátszását a közösségi oldalakon! minden alkalommal, amint kilépsz az érintetlen hóra, teljesen egyedi pillanatot hozol létre, amit bármikor megoszthatsz a barátaiddal online. válaszd ki a legjobb kameraszöget és sebességet, és hozd létre a legtökéletesebb visszajátszást! Steep Xbox One, SteepXboxOne

Használt termék

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek