email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Sniper Elite V2 PlayStation 3 PS3

Nincs raktáron
Állapot- Használt
4 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A Rebellion 2005-ös, nagy sikerű Sniper Elite játékának folytatása, a Sniper Elite V2 továbbra is a legautentikusabb második világháborús mesterlövész-élményt nyújtja a játékosoknak azzal, hogy a háború sújtotta Berlin közepén, a német és orosz erők közötti őrült végső csata közepette játszódik. A hangsúlyt a várakozás és a vadászattal járó nyomás kezelésének megtanulására helyezve a játékosok kénytelenek ügyességet, türelmet és ravaszságot használni a küldetések teljesítéséhez, miközben életbevágó döntésekkel találják magukat szemben. A Sniper Elite-ből ismert, ünnepelt "bullet cam" visszatér, és minden eddiginél nagyobb élményt nyújt. Az ügyes lövéseket egy lassított felvétel jutalmazza, amelyen a golyó teljes röppályáját végigfutja a csőtől a célpontig, valamint grafikus részletekkel mutatja be a golyó hatását a célpontba való behatoláskor és annak megsemmisítésekor.

A játék főbb jellemzői

  • A Sniper Elite V2 részletes mesterlövész szimulációval és fejlett ballisztikával rendelkezik, figyelembe véve a gravitációt, a szelet, a sebességet, a golyó behatolását, a célzás stabilitását és még sok mást. Garantáltan a katonai mesterlövészet eddigi legrealisztikusabb szimulációját nyújtja a játékosoknak.

  • X-Ray Kill Cam - A lenyűgöző "kill cam" technológia bemutatja, mi történik valójában, amikor egy golyó az ellenség testébe hatol, lehetővé téve a játékosok számára, hogy lássák, ahogy a szív és a tüdő elszakad, a máj szétrobban, a csontok és a fogak összetörnek, a belek pedig kihullanak.

  • Hitelesség - A játékban autentikus II. világháborús berlini helyszínek, valamint járművek, fegyverek, mint a Springfield M1903, a Gewehr 43 és a Mosin-Nagant 1891/30, és az eredeti változatokról mintázott egyenruhák találhatók.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek