email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Star Wars Battlefront PS4

Nincs raktáron
Állapot- Használt
4 490 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Gyártó: Electronic Arts
Modell: Star Wars Battlefront (PS4)


Leírás:

Érezni az AT-AT lépegetők talpának baljóslatú dobbanását a Hoth jeges földjén. A lázadó erők sugárvetőkkel tüzelnek, amint a birodalmi légi robogók elsüvítenek az Endor buja erdejében. X-szárnyú és TIE vadász kötelékek közelharca tölti meg az eget. Merülj el a Star Wars™ epikus csatáiban, amikről eddig csak álmodtál, és éld át saját hősi pillanataidat a Star Wars™ Battlefront™ játékban!

Harcolj a Lázadók vagy a Birodalom oldalán számtalan különféle többszemélyes csatában, akár 40 résztvevővel, vagy légy részese a filmek ihlette kihívásoknak egymagadban, osztott képernyőn vagy online együttműködve barátaiddal! A Star Wars Battlefront a galaktikus léptékű, drámai akciót és a leginkább ikonikus bolygók lenyűgöző látványát ötvözi a Star Wars világának fegyvereivel, karaktereivel és járműveivel, valamint a filmek eredeti hanghatásaival, hogy megadja a Star Wars rajongók számára a tökéletes, hiteles és lebilincselő interaktív élményt, amire mindig is vágytak.

Lebilincselő és fotorealisztikus interaktív élmény

Látogass el klasszikus bolygókra az eredeti Star Wars™ trilógiából, olyan, soha korábban nem látott valósághű részletességgel és hitelességgel, ami elrepít a messzi-messzi galaxisba! Tapasztald meg az eredeti Star Wars filmek modelljeinek szemkápráztató részletességű megjelenését, amit a DICE fotogrammetrikus technológiája kelt életre.

Bolygófelszíni harc galaktikus léptékben

Vegyél részt legendás csatákban olyan ikonikus bolygókon, mint a Hoth, az Endor és a Tatooine. Csatázz a Sullust korábban felfedezetlen bolygóján és vezess számos különféle földi járművet, köztük a fürge a robogókat, a hatalmas AT-AT lépegetőket és sok mást!

Legyél a Battlefront mestere ikonikus Star Wars karakterekkel

Játssz a Star Wars világának legemlékezetesebb alakjaival, mint Darth Vader, vagy Boba Fett és találkozz számos népszerű szereplővel az eredeti trilógiából, mint C-3PO és R2-D2!

Hódítsd meg az eget legendás Star Wars légi csatákban

Repülj a Millennium Falconnal, X-szárnyúval, TIE vadásszal és még sok más kedvenc gépeddel a lélegzetelállító légi csatákban!

Jedik és padawanok számára egyaránt

Harcolj a barátaid oldalán online vagy offline megosztott képernyőn, kooperatív módban. A csaták során zökkenőmentesen válthatsz a belső és külső nézetek között is.

Tulajdonságok:

  • Platform: Playstation 4
  • Műfaj: akció
  • Korhatár besorolás (PEGI): 16+
Adatok
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek