email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

431.jpeg
TT Isle of Man Ride on the Edge 3 (PS5)
19 390 Ft

TT Isle of Man Ride on the Edge 3 (PS5)

Raktáron
19 390 Ft
Részletek
FELFEDEZHETŐ, NYÍLT UTAK
Példátlan szabadság az Isle of Man Tourist Trophy tágas, újraalkotott területeinek felfedezéséhez, számos látnivalóval a nyílt világban amely arra vár, hogy felfedezd és interakcióba lépj vele, hogy plusz játékbeli esemenyéneket aktiválhass, és megismerd az Isle of Man Tourist Trophy verseny történetét.
FŐ JÁTÉKMÓDOK
KARRIERESEMÉNYEK
Versenyezz eseményeken egy szezon befejezéséhez és férj hozzá a hivatalos Tourist Trophy versenyhez, további események, és egyedi kihívások mellett.
Fedezd fel az Isle of Man-t, szerezz krediteket a motorkerékpárod fejlesztéséhez, motorozz St. John's és Clypse történelmi pályákon és az ikonikus Laxey úton.
EGYEDI ESEMÉNYEK
Testreszabható események a motorozás gyakorlásához, számos beállítható lehetőséggel, mint például, motoros, és motor választása, pálya konfigurálása, napszak és időjárási viszonyok beállítása, körök/kísérletek számának megszabása, ellenfelek számának beállítása, gyakorló edzés vagy verseny (kvalifikációval vagy anélkül).
ONLINE TÖBBJÁTÉKOS ESEMÉNYEK
Játékosok által létrehozott többjátékos események, hogy online versenyezhess akár 9 másik barátoddal, számos testreszabható beállítással, mint például, motoros és motor választása, pálya kiválasztása és konfigurálása, gyakorló edzés, körök száma, időjárási viszonyok.
IDŐBEN KORLÁTOZOTT ESEMÉNYEK
A játékszerver által létrehozott heti/havi többjátékos események, ahol a játékosok versenyezhetnek a legjobb időért, online rangsorolással.
eSPORT
Online időszakos kihívások, amelyekben a legkompetitívebb játékosok vehetnek részt meghatározott ranglistákon.
A JÁTÉK JELLEMZŐI
HIVATALOS TARTALOM
Hivatalos versenyzők, csapatok, motormodellek a TT Isle of Man 2022-es évadából, 32 pálya, amelyen versenyezhetsz, körülbelül 200 kilométernyi újraalkotott környezet, Supersport és Superbike kategóriák.
MOTOR BEÁLLÍTÁS
A motor alkatrészei finomhangolhatók és/vagy fejleszthetők, mint a motor, az alváz, a burkolat, a gumik, a sebességváltó, a fékek, a felfüggesztések, a lengéscsillapító és az üzemanyagtartály.
TOVÁBBFEJLESZTETT SZIMULÁCIÓ
Új és valósághű motorfizika (az elismert RiMS Racing fizikára építve), a javított motorhangok, jobb dőlés és kerékpár stabilitás, továbbfejlesztett felfüggesztési rendszer, továbbfejlesztett fékezési és leállási mechanika/dinamika, motorkerékpár alkatrészek esztétikai és/vagy funkcionális fogyasztási szimulációja, motorkerékpár alkatrészek fejlesztése.
Adatok
brand
NACON
Tömeg
80 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek