email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Temtem (Switch) NSW NINTENDO

Nincs raktáron
Állapot- Használt
9 990 Ft
Nincs raktáron
Részletek

A Temtem egy lénygyűjtögetős MMO, amire a rajongók már régóta vártak!Vágj neki a kalandnak a bájos Airborne Archipelago-n a Temtem csapatoddal az oldaladon. Kapd el az összes Temtemet, harcolj más szelídítőkkel, szabd testre a házadat, csatlakozz egy barátod kalandjához, vagy fedezd fel a dinamikus online világot. Minden gyerek arról álmodik, hogy egy napon Temtem szelídítővé válik, felfedezi az Airborne Archipelago hat szigetét, új fajokat kutat fel és új barátokat szerez az útja során. Most rajtad a sor, hogy útnak indulj egy epikus kalandra és valóra váltsd ezeket az álmokat. Kapj el új Temtemeket Omninesia lebegő szigetein, küzdj meg más szelídítőkkel Deniz homokos tengerpartjain, vagy kereskedj barátaiddal Tucma hamuval borított vidékein. Győzd le az örökké-idegesítő Belsoto klánt és állítsd meg őket, mielőtt átvennék az uralmat az Archipelago felett. Győzd le az összes Dojo vezetőt és válj a legnagyobb Temtem szelídítővé!Fedezd fel az MMO világot a barátaiddal, vagy szerezz újakat az utad során. Harcolj, kereskedj és gyűjtsetek együtt egy folyamatosan változó világban. Jellemzők    Sztori kampány: Utazz át hat élettel teli szigeten és indulj el egy kalandra, mely során Temtem szelídítővé válsz, miközben a gonosz Belsoto klán ellen harcolsz.
    Online világ: A magányos utazásnak vége. A Temtemben egy MMO világban vagy. Szelídítők az egész világból csatlakozhatnak hozzád és láthatod őket magad körül, kalandoznak veled és harcolnak, hogy a legjobb Temtem szelídítővé válhassanak.
    Kooperatív kaland: Lehetőséged van, hogy bármikor összeállhass egy barátoddal és együtt dolgozzatok a következő célod eléréséért. Kapj el új Temtemeket, teljesíts egy Route-ot, vagy küzdj meg egy Temtem vezetővel, és mindezt a barátod oldalán, közösen harcolva!
    Otthon: Vedd meg a saját házadat az Atoll Row-n és dekoráld kedvedre. Vegyél új bútorokat, fesd le a falakat és máris áthívhatod a barátaidat!
    Testreszabás: Szabd testre a karakteredet, hogy kitűnj a tömegből és szerezz új kozmetikai tárgyakat, miközben más szelídítők ellen harcolsz. Vegyél fel egy bolondos sapkát, egy kényelmes melegítőfelsőt, egy nadrágot és készen állsz az indulásra! Vagy talán inkább a kedvenc Temtemedet idéznéd meg a külsőddel?
    Kompetitív: Kezdj azzal, hogy kiválasztasz 8 Temtemet és a választás és tiltás fázisa elkezdődik. Körökre osztva, a riválisoddal kiválaszthatjátok a saját, és kitilthatjátok a másik Temtemjeit. Amikor döntés született és a választás fázisa befejeződött, 5 Temtemetek marad és a csata elkezdődik.
    A dobozos kiadáshoz tartalmaz egy vouchert is a Temtem Plushoz. A Temtem Plus kényelmes, új funkciókat nyit meg, amelyek több rugalmasságot biztosítanak a küldetésed során, hogy a legjobb szelídítővé válhass! A Temtem Plus-szal a következő funkciókat oldhatod fel:
    Chat: korlátlan hozzáférés a globális chathez, amivel a legjobb kereskedői ajánlatokhoz juthatsz és egy tökéletes partnerhez is a kooperatív kalandodhoz.
    Kereskedés: korlátlan hozzáférés a játékon belüli kereskedési funkcióhoz és a kerekedői házhoz, ahol a globális aukciókat láthatod.
    Tárolás: bővítsd ki a Temdeck tárolódat, amivel akár 600 különböző Temtemet is tárolhatsz.
 

Temtem Switch, TemtemSwitch

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek