email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Trials HD + Limbo + Splosion Man TRIPLE PACK Xbox 360
Trials HD + Limbo + Splosion Man TRIPLE PACK Xbox 360
7 990 Ft

Trials HD + Limbo + Splosion Man TRIPLE PACK Xbox 360

Raktáron
Állapot- Használt
7 990 Ft
Részletek

Az Xbox LIVE Arcade Triple Pack: A Trials HD, LIMBO, 'Splosion Man egy Xbox 360-on játszható játékösszeállítás, amely az Xbox 360 Xbox LIVE Arcade online szolgáltatáson 2009-2010-ben megjelent három legjobb és a kritikusok által is nagyra értékelt játékot gyűjti egybe. A Trials HD, a LIMBO és a 'Splosion Man mindegyike platformjáték-mechanikát használ, így egyszerű és egyszerűen kiváló játékélményt nyújt, a versenyzéstől a platformjátékon át az akció-kalandjátékig. A játékokat lemezen szállítjuk kifejezetten az Xbox 360 játékosok számára, akik nem gyakran csatlakoznak az Xbox LIVE szolgáltatáshoz.

A játék főbb jellemzői

  • Játssz végig 50 egyjátékos szintet, amelyek három, környezeti szempontból különböző fejezetre oszlanak, miközben 'Splosion Man megszökik a földalatti Big Science Labsből, ahol őt létrehozták.

  • Ugorj bele 50 többjátékos szintbe, amelyek három különböző fejezetre osztva akár négy játékos kooperatív játékát is támogatják.

  • Megrekedtél egy bizonyos ponton, amin egyszerűen nem tudsz túljutni? A 'Splosion Man lehetővé teszi, hogy a "The Way of The Coward" segítségével átugorhasd a szintet, és később visszatérj rá. Természetesen kisebb megaláztatásban lesz részed, és utána tütüt kell viselned... de legalább tovább játszhatsz.

  • Szerezz ingyenesen feloldható prémium műszerfal-témát, gamerpicset és avatár-kiegészítőket.

  • A személyiség és a humor a filmszerű mozgóképekben és a több száz játékbeli animációban ragyog át. Az élénk és színes grafika előremozdítja a karakterek animációját és érzelmeit.

  • Az eredeti zenei aláfestés a díjnyertes zeneszerzőktől, Joshua R. Mosley-tól (egyjátékos szintek) és John DeBorde-tól (többjátékos szintek) származik.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek