email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Ubisoft Watch Dogs (Xbox 360)
Ubisoft Watch Dogs (Xbox 360)
3 490 Ft

Ubisoft Watch Dogs (Xbox 360)

Raktáron
Állapot- Használt
3 490 Ft
Részletek

Gyártó: Ubisoft
Modell: Watch Dogs (Xbox 360)


Leírás:

Chicagóban járunk, ahol a számítógépek központi hálózata összeköt mindent és mindenkit. A Watch_Dogs felfedi ennek a technológiának a hatását a társadalmunkra nézve. Miközben a várost a fegyveredként használod neki kezdesz egy személyes küldetésnek, hogy saját kezűleg szolgáltass igazságot.

Chicagó átfogó hálózatát úgy ismerjük, mint a Központi Irányító Rendszert (Central Operating System = ctOS) és ez kezel majdnem mindent a város technológiájából és információiból, amelyek tartalmazzák a kulcsfontosságú adatokat is a város lakosairól.

Aiden Pearce, a briliáns hacker és korábbi gengszter bőrébe bújva játszol, akinek a bűnözői múltja egy durva családi tragédiához vezetett. Miközben igazságot szolgáltatsz a történtekért, megfigyeled és meghackeled a körülötted lévőket a ctOS manipulálásával a telefonodon keresztül. Hozzáférhetsz a mindenütt jelenlevő biztonsági kamerákhoz, letölthetsz személyes információkat a pillanatnyi célpontról, irányíthatod a közlekedési lámpákat és a tömegközlekedést, hogy megállítsd az ellenséget... és ez még csak a kezdet.

A város a Mi fegyverünk

A Watch_Dogs helyszíne egy teljesen szimulált élő város. Aiden okostelefonját használva valós időben veheted át az uralmat a város infrastruktúrája felett. Ejtsd csapdába az ellenséged egy 30 autós kocsisorban a közlekedési lámpák manipulálásával! Állíts meg egy vonatot aztán szállj fel rá, hogy elkerüld a hatóságokat! Szökj meg egy hajszállal az üldözőid elől egy híd gyors felvonásával! Minden kapcsolatban áll a ctOS-szel, ami által a fegyvereddé válhat.

Utcai igazságszolgáltatás

Az élet Chicago belsejében nem egy álom. Az erőszakra gyakran erőszakkal válaszolnak. Aiden-nek meg kellett tanulni hogyan vegye fel a harcot az utcán. Lecsapni elsöprő ütésekkel a viperával, vagy megtapasztalni milyen elektrosokkal kiütni az ellenfelet, ami már majdnem a lőfegyverek kategóriájával verseng. Utazása során Aiden több mint 30 tradicionális fegyverrel veheti majd fel a harcot az ellenfeleivel.

Magas oktánszámú vezetés

Szerencsére Aiden-nek nem kell mindig gyalog közlekednie a városban. A Ubisoft Montreal összeállt a Ubisoft Refelction-nel, az elismert csapattal, akik a díjnyertes Drive játéksorozat mögött állnak, hogy megadják a játéknak a kellő lóerőt az utcákon. Több mint 65 jármű volánja mögé ülhetsz majd be, hogy felfedezd Chicago rengeteg tekervényes utcáját.

Minden kézben van tartva

A Watch Dogs teljesen új játék motorja fejlett feldolgozást használ, hogy szétválassza a sokkoló látványt és a hihetetlen magával ragadó világot.

Dinamikus navigáció

A Watch Dogs nem csak megadja a képességet, hogy használd a ctOS-t, hanem lehetővé teszi, hogy Magad fedezd fel Chicago sokrétűségét. Vágj át az épületeken, mássz fel a tetőkre, illetve fedezd fel a város veszélyekkel teli sikátorait, hogy elkapd a célpontod!Watch Dogs Xbox 360, WatchDogsXbox360

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek