email: info@konzolfever.hu  

Kérdése van? Hívjon minket! +36202206036

Vikings: Wolves of Midgard Limited Special Edition PS4
Vikings: Wolves of Midgard Limited Special Edition PS4
9 990 Ft

Vikings: Wolves of Midgard Limited Special Edition PS4

Raktáron
Állapot- Használt
9 990 Ft
Részletek
A Vikings: Wolves of Midgard című akció-szerepjáték egy különleges fantáziavilágba repít el, ami a vikingek történelmén és az északi mitológián alapul. Küzdj meg a félelmetes élőhalott szörnyetegekből álló Jotan hordájával, a Ragnarok vérszomjas bestiáival, és próbáld meg túlélni a Fimbulwinter időszakkal beköszöntő borzalmas hideget!

Amikor beköszönt a legborzalmasabb, leghidegebb tél, a Jotan élőholtakból álló hordája visszatér, hogy bosszút álljon Asgard istenein. Midgard nagy veszélyben van, ám a bestiák útjában áll a Farkasok klánja, akik falujuk pusztulása után még eltökéltebbek szállnak velük harcba, mint valaha. A klán vezetőjeként a Te feladatod lesz, hogy megmentsd Midgardot a totális pusztulástól és visszaverd a támadásokat!

A Farkasok klánja — Építsd újjá faludat és vezesd győzelemre népedet!

Legendás fegyverek — Gyűjtsd össze a mítikus fegyverek és páncélzatok szétszórt darabjait, hogy a legfélelmetesebb ellenségekkel is felvehesd a harcot!

A legnagyobb harcos Midgardban — Válj még erősebbé következő életedben a New Game+ játékmódban, és próbáld meg a legtöbbet kihozni harcosodból vagy harcosnődből!

Pusztítható környezet — Használd ki a téged körülvevő világot, és temesd sziklaomlások alá ellenfeleidet, vagy lökd le őket szakadékok széleiről!

Isteni erő — Szerezd meg az istenek erejét a különleges amulettekkel, és álld ki próbáikat, hogy még nagyobb jutalmat szerezhess!

Csapatmunka — Csatlakozz barátodhoz a kalandban az epikus kétszemélyes online kooperatív modban, ahol négy nehézségi szint közül választhatsz - köztük a brutális Hardcore módot is, amelyben egyetlen halál a totális pusztulást jelenti karaktered számára!

A Vikings: Wolves of Midgard Limited Special Edition tartalma:
• Vikings: Wolves of Midgard
• Óriásposzter
• Zenei lemez
• Digitális artbook
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek